• Δεν είναι τυχαίο, καρντάσια, που της αντιπολιτευτικής ομάδας προς τον πρόεδρο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας «ηγείται» ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και όχι ο Γιώργος Σουφλέρης, ή κάποιος άλλος από την «παλιά φρουρά» παραγόντων που άσκησαν διοίκηση. Στόχος είναι, να περάσει προς τα σωματεία και τους φιλάθλους η εντύπωση ότι πρόκειται για μία «νέα» προσπάθεια αλλαγής του διοικητικού σκηνικού, με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.
  • Πάντα πίστευα, ότι οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αυτό ισχύει και για την Ε.Π.Σ. Καβάλας, ήταν και φορείς πολιτικής εξουσίας. Τα κόμματα, δηλαδή και ιδιαίτερα τα κόμματα εξουσίας, ήθελαν να «ελέγχουν» τις Ε.Π.Σ., με διοικήσεις που είναι φιλικά προσκείμενες. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι δεν υπάρχει «αυτοδιοίκητο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ότι οι παράγοντες ενδιαφέρονταν για το καλό του ποδοσφαίρου.
  • Είναι απόδειξη, π.χ., ότι οι παράγοντες που διοικούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας, διοργανώνουν ένα πρωτάθλημα στη Γ΄ κατηγορία, με συλλόγους που επανιδρύονται, αποχωρούν, διαλύονται και γενικά υπάρχουν για να υπάρχουν; Αυτό είναι το αναπτυξιακό όραμά τους;
  • Άλλο παράδειγμα, φρέσκο, η διεξαγωγή του τελικού αγώνα του κυπέλλου. Ήρθε κόσμος από το «μακρινό» Οφρύνιο και από την Πέρνη στην Καβάλα και πλήρωσε (έκαστος φίλαθλος) δέκα ευρώ, για να παρακολουθήσει την «γιορτή» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!
  • Για θεατές από την πόλη της Καβάλας, δεν το συζητώ. Ελάχιστοι κι αυτοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου κυρίως. Η κερκίδα του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» κάτω από τα θεωρεία των δημοσιογράφων δεν γέμισε για έναν τελικό αγώνα. Ενώ θα έπρεπε. Αλλά, αν ρωτήσετε τους διοργανωτές, θα σας απαντήσουν πως (τηρουμένων των δεδομένων) είναι ευχαριστημένοι. Και του χρόνου, λοιπόν, με νέες «εμπνεύσεις» για τις διοργανώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ