-Η ομάδα volleyball γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Για τα παιχνίδια «εντός έδρας» χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, το οποίο χρησιμοποιούν όλα τα ηλικιακά τμήματα των σωματείων «Αστέρας» Καβάλας, Αγία Βαρβάρα Καβάλας, Α.Ο. «Καβάλα», καθώς και τα μικρά ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης «Πάνθηρες» Καβάλας!
-Επειδή το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων είναι υπερφορτωμένο, η ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Αμυγδαλεώνα προπονείται σε γυμναστήρια σχολείων και μία ημέρα την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, οι παίκτριες και ο προπονητής, Δημήτρης Κουτσικβασίλογλου, μεταβαίνουν στην Γεωργιανή!
-Στην πρώτη περίπτωση, των σχολικών γυμναστηρίων, υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού των παικτριών, επειδή στα γυμναστήρια αυτά δεν υπάρχει ξύλινο δάπεδο. Στην δεύτερη περίπτωση, του γυμναστηρίου στην Γεωργιανή, αναγκάζονται να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για μία καλή προπόνηση, σε γήπεδο με ξύλινο δάπεδο, διότι στο κλειστό γυμναστήριο στον Αμυγδαλεώνα, δεν τελείωσε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης εδώ και δυόμισι χρόνια!
-Αυτή η δοκιμασία των νεαρών, στην πλειονότητα, κοριτσιών, καθώς και των υπόλοιπων σωματείων του basketball, θα είχε αντιμετωπιστεί, αν μία δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας τοποθετούσε ξύλινο δάπεδο (παρκέ) σε ορισμένα γυμναστήρια σχολείων, όπως τα ωραιότατα γυμναστήρια των σχολικών συγκροτημάτων της Ραψάνης και της Χωράφας.
-Παρεμπιπτόντως, στα γυμναστήρια αυτά, θα μπορούσαν να διεξαχθούν τα παιχνίδια του εργασιακού πρωταθλήματος του Δήμου, που διεξάγονται στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας, σε ώρες που δεν επηρεάζουν την διεξαγωγή των αγώνων των επίσημων πρωταθλημάτων στην καλαθοσφαίριση και την πετοσφαίριση. Ρωτώ τα καρντάσια που διοίκησαν και διοικούν τον Δήμο Καβάλας, πόσο κοστίζει να τοποθετήσουν παρκέ σε ένα σχολικό γυμναστήριο, ώστε να αποσυμφορηθούν τα γυμναστήρια στην Καλαμίτσα και τα Ποταμούδια;
Πες πες κάτι θα μείνει. Μέχρι το 2122 έχουμε καιρό!!!!