– Κάποιοι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα, φαντάζομαι πως υπάρχουν κι άλλοι σε άλλους οικισμούς του πρώην Δήμου Φιλίππων, είπαν ότι την εποχή που είχαν Κοινότητα και πρόεδρο, τα πράγματα ήταν καλύτερα στον οικισμό.
– Μάλιστα. Την εποχή εκείνη είχαν δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης; Είχαν δρόμους και καινούργιο Δημοτικό Σχολείο; Κοντολογίς, είχαν αυτά που έγιναν την περίοδο του Καποδιστριακού Δήμου Φιλίππων και μετά του Καλλικρατικού Δήμου Καβάλας;
– Την εποχή που ήταν Κοινότητα, ο πληθυσμός του οικισμού ήταν ο ίδιος; Οι ανάγκες του κόσμου ήταν οι ίδιες;
Πόσα πράγματα θα είχαν πετύχει οι κοινοτάρχες (πρόεδροι της Κοινότητας), εάν ο Αμυγδαλεώνας παρέμενε Κοινότητα;
– Κι εγώ, καρντάσια, πριν από δέκα-δεκαπέντε χρόνια ζούσα καλύτερα, αλλά μετά το 2010 τα πράγματα άλλαξαν με τα μνημόνια και ίσως μετά από πέντε-δέκα χρόνια να είναι ακόμα χειρότερα.
– Ας είμαστε, επομένως, λίγο σοβαροί και μετρημένοι σ’ αυτά που λέμε και γράφουμε, γιατί ζούμε σε μία διαφορετική εποχή.
– Εάν μερικοί κάτοικοι στον Αμυγδαλεώνα και στους άλλους οικισμούς, δεν είναι ευχαριστημένοι με τη σημερινή κατάσταση, δικαίωμα τους.
– Πάντα θα υπάρχουν οι ανικανοποίητοι, ακόμα και στις καλές εποχές. Εδώ άρχισε η «μουρμούρα» και η «προπονητολογία» στον Α.Ο.Κ., μετά το δεύτερο συνεχόμενο «Χηνάρι» στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.
– Επειδή «έκατσε» το παιχνίδι στην «πρεμιέρα» με τη Δόξα Προσκυνητών, που δέχτηκε πέντε τέρματα στο «Βερούλειο», πίστεψαν πολλοί ότι το «σερί» θα συνεχιστεί ανεξαρτήτου αντιπάλου ομάδας.
– Ακόμα και στη νίκη επί της Δόξας Προσκυνητών, με 5-2, αρκετοί «κόλλησα» στο «νεκρό» 10λεπτο και στα δύο τέρματα που δέχτηκε η ομάδα!
– Δηλαδή, πάντα κάτι θα υπάρχει που θα ενοχλεί και θα σχολιάζεται από τους «ειδήμονες» της κερκίδας, έτσι για να γίνεται συζήτηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ