Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, το Tourism Festival (φεστιβάλ τουρισμού) στην παραλία Οφρυνίου επιστρέφει ανανεωμένο, γεμάτο από ξεχωριστές εκπλήξεις. Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη, που το υλοποίησε για πρώτη φορά το 2023, με σκοπό την ανάδειξη όλων των σημαντικών σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών και της Θάσου, ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του φεστιβάλ. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, με σύνθημα «365 days of Χperience» (365 ημέρες εμπειρίας), το πιο ιδιαίτερο φεστιβάλ τουρισμού της βόρειας Ελλάδας αρχίζει την Πέμπτη 4 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024. Θα πραγματοποιηθεί στους ειδικά διαμορφωμένους κήπους των κεντρικών γραφείων της Kourtidis Group, στην παραλία Οφρυνίου και η τελετή έναρξης είναι την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στις 9 το βράδυ.

«Στόχος είναι, κάθε επισκέπτης της βόρειας Ελλάδας, να γνωρίσει και να ανακαλύψει τα απίστευτα «μυστικά» της ευρύτερης παραλιακής περιοχής, από τον Στρυμονικό κόλπο μέχρι την Θάσο, καθώς και συνολικά των Νομών Σερρών, Καβάλας και Δράμας. Είκοσι έξι (26) περίπτερα και περισσότεροι από 30 εκθέτες, παρουσιάζουν τα ομορφότερα σημεία της περιοχής μας στο 2ο Tourism Festival, που είναι με δωρεάν είσοδο για όλους. Επιπλέον και στο σύνολό τους, οι δεκάδες εκθέτες (Περιφέρειες, Δήμοι, θεματικά πάρκα, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, σπήλαια, οινοποιεία, εθνικά πάρκα, κ.λπ.) συμμετέχουν δίχως κάποια επιβάρυνση. Αποτελεί βασική φιλοσοφία για την Kourtidis Group, η ανάπτυξη, η προώθηση, η προβολή και η υποστήριξη του τόπου, των θεσμικών φορέων και όλων των χώρων τουριστικής επίσκεψης, εκπαίδευσης και οικογενειακής ψυχαγωγίας.

Μία από τις εκπλήξεις του φεστιβάλ, είναι και η παράλληλη λειτουργία ενός μοναδικού Instagrammable θεματικού πάρκου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τρισδιάστατες κατασκευές αποτελούν ένα ξεχωριστό κάδρο καλοκαιρινών φωτογραφιών για μικρούς και μεγάλους. Τεράστια παγωτά, φτερά αγγέλου, πολύχρωμα μακαρόν, λαχταριστά σοκολατάκια, η οθόνη μιας παλιάς τηλεόρασης και μία τεράστια φωτογραφική μηχανή, είναι κάποια από τα τρισδιάστατα εκθέματα που συνθέτουν το πρώτο στην Ευρώπη καλοκαιρινό ινσταγκραμικό πάρκο. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα στον χώρο του φεστιβάλ, να απολαύσουν μία ξεχωριστή ξενάγηση στο θερινό Cine History», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ