Έπειτα από την επιτυχημένη ημερίδα μουσικοθεραπείας και την εμφάνιση της χορωδίας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Ωδείο «Νεάπολις» παρουσιάζει, για τις ημέρες των Χριστουγέννων, τρεις συναυλίες. Την Κυριακή στις 16 Δεκεμβρίου 2018 (από 15:00 έως 16:00), στην κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» στη Δράμα, θα εμφανιστεί το ποπ-ροκ εργαστήρι του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του Ευριπίδη Ταρασίδη. Μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, θα παρουσιάσουν ξένες επιτυχίες και Χριστουγεννιάτικες διασκευές.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 (7:30μ.μ.), στο δημοτικό θέατρο Καβάλας, «Αντιγόνη Βαλάκου», θα δώσει συναυλία το τμήμα φωνητικής της Ελένης Γαλανοπούλου. Η συναυλία εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας και έχει τίτλο: «Χριστούγεννα με νότες τζαζ». Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα ερμηνεύσουν μελωδίες από το ρεπερτόριο της τζαζ μουσικής. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο καθηγητής του Ωδείου, Glen Capra και στο σαξόφωνο ο Μάικ Σιφναίος. Η έναρξη της συναυλίας ανήκει, παραδοσιακά, στην ορχήστρα δωματίου υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κεραμίδη, ενώ «τη σκυτάλη θα πάρει» η Κωνσταντία Κύπρου, η οποία θα διευθύνει τη χορωδία του Ωδείου ερμηνεύοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η τρίτη συναυλία έχει τίτλο: «Ροκ Χριστούγεννα στην πλατεία», θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 (1μ.μ.). Πρόκειται για μία εμφάνιση του ποπ-ροκ εργαστηρίου, ενώ στο δεύτερο μέρος το πολύ αγαπημένο ροκ συγκρότημα «Ιοκάστης 5», θα ξεσηκώσει το κοινό με τις γνωστές επιτυχίες του. Η συναυλία είναι μία ευκαιρία, για να ευχηθούν οι μαθητές και οι καθηγητές του Ωδείου «Νεάπολις» στους συμπολίτες «ΚαλάΧριστούγεννα» με ροκ διάθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ