Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη συνοικία Νεάπολης, η ετήσια συναυλία των τμημάτων μουσικής αγωγής με υπεύθυνες καθηγήτριες την Γιούλη Αραμπατζόγλου και την Βασιλική Ζήσου. «Είναι μία συναυλία, που ετοιμάζεται με πολλή φροντίδα και αγάπη για τους μικρούς μαθητές του Ωδείου «Νεάπολις», καθώς η έκθεσή τους στο κοινό είναι μεγάλη υπόθεση για τους ίδιους και τους οικείους τους.

Σε αυτή την παράσταση, ο Δήμος Καβάλας ήταν «παρών» αναγνωρίζοντας το έργο του Ωδείου «Νεάπολις» και συμβάλλοντας, με τον καλύτερο τρόπο, στην επιτυχία της συναυλίας. Η έναρξη της παράστασης έγινε από τις μαθήτριες βιολοντσέλου της Βασιλικής Ζήσου: Αριάδνη Γιαγκούδη, Αφροδίτη Ζώτου, Φανή Μεταξά, Έμμυ Μπάρμπα, Σταυριάννα Πανταζή και Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου.

Η Κωνσταντία Κύπρου, νέα προσθήκη για φέτος στο δυναμικό του Ωδείου, ταξίδεψε το κοινό με όχημα τη νεοσύστατη χορωδία. Επίσης, οι μαθητές: Ελένη Δέλιου, Βασιλική Μπάρμπα στα φλάουτα, Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου στο τσέλο και Γιώργος Πολυχρονίδης στην κιθάρα, συνόδευσαν τα τραγούδια των μαθητών της χορωδίας. Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά το κοινό, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και εύχεται στους λιλιπούτειους μαθητές «καλό καλοκαίρι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ