Το τουρνουά που διοργανώνει την περίοδο των Χριστουγέννων η Καβάλα B.C. έφτασε, αισίως, στα δεκατέσσερα έτη. Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, αποφάσισε να το αναβαθμίσει τόσο αγωνιστικά, όσο και από πλευράς συμμετοχών. «Αφήνουμε την καθιερωμένη λογική των προηγούμενων ετών και πάμε σε μία άλλη. Προσκαλέσαμε στο τουρνουά που θα διεξαχθεί φέτος, στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου, ορισμένους σημαντικούς συλλόγους. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Θα επιδιώξουμε στα επόμενα χρόνια, να έχουμε κάποια σωματεία «κράχτες» για το τουρνουά», είπε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Λάκης Γοργίας, ενώ ο συνεργάτης του, Μάκης Περτζεμλίδης, συμπλήρωσε ότι ο «πήχης μπήκε ψηλότερα» φέτος και το τουρνουά θα είναι πιο ανταγωνιστικό.
Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι μέσω της διοργάνωσης αυτής θα προβληθεί, πάλι, η πόλη της Καβάλας και, παράλληλα, θα υπάρξει όφελος για την τοπική οικονομία.
Όπως ανέφερε ο Μάκης Περτζεμλίδης, στο τουρνουά θα αγωνιστούν γύρω στα εξακόσια πενήντα παιδιά και θα διαμείνουν στην πόλη, για τρεις ημέρες, άλλα εκατόν εξήντα άτομα, τα οποία θα συνοδεύουν τα παιδιά. Να σημειώσουμε ότι, στην πράξη θα γίνουν δύο ξεχωριστά τουρνουά. Στο πρώτο θα συμμετέχουν ομάδες με παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2003 και στο δεύτερο μικρότερων ηλικιών (σ.σ. Ακαδημιών). Οι σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και θα συμμετέχουν στο πρώτο τουρνουά, είναι οι εξής: Ολυμπιακός Πειραιώς, Α.Ε. Νέας Κηφισιάς, Κεραυνός Λάρισας, Εκπαιδευτήρια «Μαντουλίδης» Θεσσαλονίκης, Ίκαροι Σερρών, Καβάλα B.C. Οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους με βαθμολογία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ενώ στο δεύτερο τουρνουά τα παιχνίδια θα έχουν άλλο χαρακτήρα. Σ’ αυτό θα συμμετέχουν τα σωματεία: Πάνθηρες Καβάλας, Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Δράμας, Ίκαροι Σερρών, Κεραυνός Λάρισας, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Καβάλα B.C. και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ