Τον προβληματισμό του για συγκεκριμένες αποφάσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει ο πρώην πρόεδρος, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, στην επιστολή που απέστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης και αναφέρει τα εξής: «Σε πληθώρα ανακοινώσεων έχει προβεί τις τελευταίες μέρες η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ., θέλοντας, όπως υποστηρίζουν, να αποδείξουν ότι πραγματοποιούν όσα διακήρυτταν πριν τις εκλογές. Βέβαια, είναι διαφορετικό αν βιάζονται να εκπληρώσουν όσα φανερά υπόσχονταν, ή αν βιάζονται να εκπληρώσουν τις κρυφές υποσχέσεις που δόθηκαν.

Εντύπωση και ερωτηματικά προξενεί, καταρχάς, η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να μειώσει το ποσό του παραβόλου των ακαδημιών, από 400 στα 100 ευρώ. Δηλαδή, οι ακαδημίες, οι οποίες έχουν έσοδα και δεν επιβαρύνονται με τα συνήθη έξοδα των σωματείων, θα πληρώνουν σημαντικά μικρότερο ποσό, από αυτό που καταβάλλουν τα σωματεία της Γ’ εθνικής, τα οποία επιτελούν, κατά βάση, κοινωνικό έργο προσελκύοντας τα μικρά παιδιά στα γήπεδα.

Κάτι ακόμα που μας κάνει εντύπωση, είναι η αγωνιώδης προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης, να ενσωματώσει τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας στη Β’ κατηγορία, καλώντας ήδη σε τρίτη συνάντηση τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας, προσπαθώντας να τα πείσουν να συμφωνήσουν με τη δημιουργία τριών ομίλων στη Β’ κατηγορία. Δηλαδή, πρόκειται να καταργήσουν με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά, τη Γ’ κατηγορία. Άραγε, αυτό δεν αποτελεί παραποίηση του ποδοσφαίρου, όπως κάποτε διατείνονταν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται γκουρού του ποδοσφαίρου; Άραγε, αυτό δεν αποτελεί παραποίηση της προκήρυξης;».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ