• Χαμογέλασε το χειλάκι των εμπόρων και του προέδρου τους, Βασίλη Λεμονίδη, την περασμένη Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας». Ήταν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος, η πιο πετυχημένη, μακράν, διοργάνωση του «θεσμού», από απόψεως συμμετοχής του κόσμου, δράσεων και τζίρων των καταστημάτων.
  • Η «Λευκή Νύχτα», επίσης, εξελίσσεται και σε «τουριστική ατραξιόν» για την Καβάλα, αφού συμμετείχαν και πολλοί επισκέπτες, Έλληνες και αλλοδαποί, που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, για να γνωρίσουν την πόλη και την αγορά της.
  • Η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης ανέβασε τον πήχη και οι διοργανωτές έχουν μεγαλύτερη ευθύνη, για να ετοιμάσουν μία ισάξια, ή και καλύτερη «Λευκή Νύχτα» το 2018. Ίσως, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας να έκανε μία διαδικτυακή δημοσκόπηση, εάν το καταναλωτικό κοινό επιθυμεί, να αυξηθεί η χρονική διάρκεια, από μία στις δύο ημέρες. Η άποψη των καταναλωτών, νομίζω, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Αλλά και των εμπόρων, που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Ότι κι αν αποφασίσει ο Εμπορικός Σύλλογος, εγώ, καρντάσια, θα στηρίξω την προσπάθεια. Γιατί δημιουργεί ζωντάνια στην πόλη και αναδεικνύει το πρόσωπο που αρέσει, πιστεύω, σε όλους. Το πρόσωπο της αισιόδοξης, χαρούμενης και εξωστρεφούς πόλης.
  • Πως θα προσελκύσουμε τουρίστες, όταν επικρατεί κατήφεια, βαρύ κλίμα και μιζέρια; Κανείς και καμία δεν θέλει να επισκεφτεί και πολύ περισσότερο να διαμείνει σε ένα τόπο που δεν έχει ζωντάνια. Κι ας διαθέτει ιστορία, ή φυσική ομορφιά.
  • Εύχομαι, λοιπόν, στους διοργανωτές της «Λευκής Νύχτας» ακόμα καλύτερες διοργανώσεις, προς όφελος της αγοράς και της πόλης.
  • Οι εκκαθαριστές της Κοινοπραξίας Δήμου Καβάλας-ΔΕΠΟΣ ζητούν χρήματα από τον Δήμο Καβάλας. Τους είπε κάποιος, ότι η Δήμητρα μοιράζει λεφτά και «ξύπνησαν»; Ή, μήπως, θεωρούν ότι ο Δήμος Καβάλας, είναι η Τράπεζα της Ελλάδας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ