• «Άχρηστος», «ολίγιστος», «ψηλομύτης» και «φουσκωμένο παγώνι» ο Λουντοβίκ, για όνομα του Θεού! Πολύ σωστά δήλωσε ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο της Δήμητρας κι τον προκάλεσε με την απάντηση που έστειλε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο «Ιμαρέτ». Όμως, πρόλαβε να προκαλέσει ο Λουντοβίκ, με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στη συνέντευξη Τύπου, αποκαλώντας τους διοικούντες τον Δήμο Καβάλας «πανηγυρτζήδες», ανίκανους να παράγουν έργο και ότι βρέθηκαν στη διοίκηση από συγκυρία. Ε, λοιπόν, όταν κάποιος σε χαρακτηρίζει «πανηγυρτζή», είναι επόμενο (και λογικό) να ανταπαντήσει και να σε χαρακτηρίσει «φουσκωμένο παγώνι».
  • Πάντως, εάν οι Καβαλιώτες εκτιμούσαν το έργο που έκανε ο Λουντοβίκ στα οκτώ, περίπου, χρόνια της θητείας του, θα τον αναδείκνυαν πάλι νικητή των εκλογών, έστω και με οριακή πλειοψηφία στο β΄ γύρο. Αλλά, η επιλογή που έκαναν οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες ήταν ξεκάθαρη, επομένως οι σημερινοί διοικούντες τον Δήμο Καβάλας δεν βρέθηκαν στις θέσεις τους συγκυριακά. Ο Λουντοβίκ, μάλλον, δεν βρήκε, ακόμα, τα αίτια που έφεραν το αρνητικό (εκλογικό) αποτέλεσμα, ή πιθανόν δεν τα αναζήτησε. Πρέπει, όμως, να τα εντοπίσει, εάν επιθυμεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Η κριτική προς τη δημοτική αρχή, δεν θα είναι αρκετή για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων.
  • Ο Άρης (Βέρρος) κατήγγειλε «νοθεία» στο αποτέλεσμα των λεγόμενων δημαιρεσιών, που έγιναν την περασμένη Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ήταν ο μόνος, από την μειοψηφία, που παρατήρησε το διαφορετικό μέγεθος των λευκών ψηφοδελτίων. Αυτό δείχνει το «έμπειρο μάτι» που διαθέτει από τέτοιες διαδικασίες. Ο Άρης γνωρίζει καλά τα «κόλπα» και τα «παιχνίδια» που παίζονται στις δημαιρεσίες. Ενώ ο Makis και ο Αγανικόλας, π.χ., που είναι νέοι στο «κουρμπέτι», δεν πήραν χαμπάρι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ