– Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει ο Δήμος Καβάλας, με το έργο στην είσοδο του δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».
– Αυτό που φαίνεται, είναι μία διαπλάτυνση της πλευράς του δρόμου μπροστά από το πολυκατάστημα «Βασιλόπουλος».
– Μήπως, καρντάσια, ζήτησε το πολυκατάστημα μεγαλύτερο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων των πελατών;
– Αν είναι αυτό, μπορούσε να αξιοποιήσει, για τον συγκεκριμένο σκοπό, το οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα και λειτουργούσε το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5.
– Κατά την άποψη μου, το δρομάκι που συνδέει την κεντρική οδική αρτηρία με το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», το πολυκατάστημα, το κλειστό κολυμβητήριο και τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή, πρέπει να διαπλατυνθεί σε όλο το μήκος, να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο και να ηλεκτροφωτιστεί.
– Όσον αφορά το τμήμα στον περίβολο του σταδίου, που χρησιμοποιούνε οι αθλητές και οι πολίτες για να κάνουν «ζέσταμα», μπορεί να «μεταφερθεί» σε άλλο σημείο.
– Θα κάνω (λίγη) υπομονή, για να τελειώσει το έργο, ώστε να δω ποια είναι η χρησιμότητα του.
– Άκουσα, με ικανοποίηση, την Δήμητρα, που είπε, τις προάλλες, ότι θα γίνει προσπάθεια να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος από το Κοιμητήριο μέχρι τη διασταύρωση του Μπέλου, αν δεν κάνω λάθος, γιατί ο ασφαλτοτάπητας είναι άθλιος.
– Είναι κάτι περισσότερο από άθλιος, Δήμητρα. Είναι τραγικός και επικίνδυνος!
– Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα, να γίνει η γραφειοκρατική διαδικασία γρήγορα και να εγκατασταθεί ο εργολάβος.
– Σε κάποια σημεία του δρόμου, το οδόστρωμα είναι τόσο φθαρμένο, που οι οδηγοί, ιδιαίτερα των δικύκλων, κάνουν την προσευχή τους όταν διέρχονται.
– Δυστυχώς, συνεχίζουν μερικοί να αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα στο κομμάτι αυτό, γεγονός που αυξάνει τον βαθμό επικινδυνότητας.
– Και κάτι ακόμα. Κατασκευάστε ένα πεζοδρόμιο μπροστά από το στάδιο, για να σταματήσουν να σταθμεύουν οι νταλίκες και τα λεωφορεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ