Το διοικητικό συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας «Ο Άγιος Νέστωρ», ανακοινώνει ότι οι υποτροφίες «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ» θα δοθούν και για την περίοδο 2016-2017. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα ακόλουθα:
1. Οικογενειακό και προσωπικό αντίγραφο: α) της φορολογικής δήλωσης του 2016, β) εκκαθαριστικού σημειώματος 2016, γ) αντίγραφου του Ε9.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Βεβαίωση εγγραφής σε τριτοβάθμιο ίδρυμα της Ελλάδας (όταν πρόκειται για νεοεισαχθέντα φοιτητή).
4. Επίσημη αναλυτική βαθμολογία με περασμένα όλα τα μαθήματα έως τον Σεπτέμβριο 2016 (όταν πρόκειται για παλιό φοιτητή και μπορεί να υποβληθεί μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2016).
5. Αν υπάρχει ανεργία των γονέων, σχετικές πρόσφατες βεβαιώσεις από τον Ο.Α.Ε.Δ.
6. Αν υπάρχει κι άλλος φοιτητής, σχετική βεβαίωση σπουδών.
Οι φοιτητές πρέπει να είναι Καβαλιώτες και να έχουν τελειώσει Λύκειο της Καβάλας (απαιτούμενη προϋπόθεση από το καταστατικό του σωματείου). Για τους πρωτοετείς είναι τρεις οι υποτροφίες ύψους 1.350 ευρώ η κάθε μία. Για τους φοιτητές παλαιοτέρων ετών είναι επτά οι υποτροφίες ύψους 1.500 ευρώ η κάθε μία. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του σωματείου, Νίκη Ανέστη, στο τηλέφωνο 6947937107.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ