Υπήρχαν πιστώσεις για μελέτη, που τώρα προτείνεται πάλι για χρηματοδότηση, για την καπναποθήκη της Φιλίππου

0

Σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται οι δράσεις της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, που πρόκειται να συζητηθούν την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ. Ανάμεσα στα έργα που προτείνονται για το Τεχνικό πρόγραμμα του 2018, αναφέρεται η μελέτη για την αξιοποίηση της διατηρητέας καπναποθήκης της οδού Φιλίππου της Καβάλας, με προϋπολογισμό 532.000 ευρώ και για το 2018 αρχική πίστωση 140.000 ευρώ. Επίσης γίνεται αναφορά και για πολλά ακόμη έργα, ανάμεσα στα οποία και η αίθουσα στην αυλή του σχολείου του Θεολόγου.

Για τα δυο αυτά θέματα, ο πρώην Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής, μας έστειλε μια δήλωση, στην οποία αναφέρεται για τις δικές του ενέργειες λίγο πριν παραδώσει τη Νομαρχία στον Αρχ. Γρανά. Υποψιαζόμαστε, πως με όσα αναφέρει, αναρωτιέται τι έγιναν εκείνες οι συμβάσεις και οι ανάλογες πιστώσεις, οι οποίες υπήρχαν τότε για τα πιο πάνω έργα. Ο Θόδωρος Καλλιοντζής δηλώνει: «Διαβάζω τώρα για την καπναποθήκη στην Φιλίππου και την αίθουσα στον Θεολόγο Θάσου.

Μελέτη για το πρώτο έργο δημοπράτησα και υπέγραψα σύμβαση για περίπου 500.000 ευρώ το 2010 με το γραφείο Λιόντος κ Σια. Φεύγοντας άφησα ονομαστικά το ποσό στο ταμείο, για να πληρωθεί μόλις παραδιδόταν αργότερα στον Αρχ. Γρανά. Αίθουσα στην αυλή του σχολείου του Θεολόγου την δημοπράτησα με προϋπολογισμό περίπου 730.000 ευρώ και υπέγραψα σύμβαση κάπου 450.000 με τον Κώστα Μπουμπούνα, αφήνοντας επίσης στο ταμείο το υπόλοιπο για να αποπληρωθεί και ολοκληρώθηκε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ