Ιδιαίτερα χρήσιμα είναι τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Δημήτρης Μπαλασάς, από τα δύο παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσαν οι ομάδες πετοσφαίρισης γυναικών και κορασίδων του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» το Σαββατοκύριακο που πέρασε (26-27 Σεπτεμβρίου 2020) στη γειτονική Δράμα, με αντιπάλους τις αντίστοιχες του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας.

Οι ομάδες του Δραμινού συλλόγου ήταν ανταγωνιστικές και βοήθησαν τον προπονητή του Α.Ο.Κ., να εντοπίσει τις αδυναμίες, αλλά και τα πλεονεκτήματα, των ομάδων που καθοδηγεί και φέτος, για δεύτερη συνεχή περίοδο, οι οποίες βρίσκονται στο μέσο της προετοιμασίας τους. Ο Δ. Μπαλασάς και οι συνεργάτες του στη διοικούσα επιτροπή, ωστόσο, ασχολούνται με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού (ρόστερ) μετά την αδυναμία της Κωνσταντίνας Δασκάλου (σ.σ. σε εντυπωσιακή επιθετική προσπάθεια στο περασμένο πρωτάθλημα) να συμμετέχει στην προετοιμασία και στη συνέχεια στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Έως ότου επιστρέψει στην ενεργό δράση, κάτι που εύχονται οι άνθρωποι του Α.Ο.Κ., πρέπει να αποκτηθεί άλλη παίκτρια στη θέση της. Υπάρχει έντονη κινητικότητα και εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες εξετάζονται με προσοχή ώστε να γίνει η καλύτερη επιλογή για την «χημεία» της ομάδας. Ευτυχώς, αν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι τέτοιο, η «αναστάτωση» δημιουργήθηκε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και υπάρχει χρόνος για να αποκατασταθεί η ηρεμία.

Η προετοιμασία, βεβαίως, συνεχίζεται σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Μετά τα παιχνίδια στη Δράμα, τα οποία τελείωσαν με το ίδιο σκορ 3-0 σετ υπέρ των ομάδων του Α.Ο.Κ., ακολουθεί παιχνίδι με τον «Φοίνικα» Αλεξανδρούπολης στο αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, το οποίο θα είναι το μοναδικό που θα παίξει ο Α.Ο.Κ. στην Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ