Ένας βαθμός είναι η συγκομιδή στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας, για την ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (Ν.Ο.Θ.Α.Κ.), που διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου 2023.

Η ομάδα του Ν.Ο.Θ.Α.Κ. είχε μία ισοπαλία, με τον «Πύρρο» Ιωαννίνων και δύο ήττες, από τα σωματεία της Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιηθεί ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ομίλου είναι τα ακόλουθα: Άργης Καλαμάτας-Πύρρος Ιωαννίνων 11-9, Ν.Ο. Καλαμάτας-Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας 11-9, Άργης Καλαμάτας-Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας 13-6, Πύρρος Ιωαννίνων-Ν.Ο. Καλαμάτας 7-18, Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας-Πύρρος Ιωαννίνων 9-9, Ν.Ο. Καλαμάτας-Άργης Καλαμάτας 9-8.

Η βαθμολογία είναι η ακόλουθη: Ν.Ο. Καλαμάτας 9, Άργης Καλαμάτας 6, Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας 1, Πύρρος Ιωαννίνων 1. Ο β΄ γύρος θα γίνει 23-25 Ιουνίου 2023 και οι ομάδες θα μεταφέρουν τους βαθμούς από τον α΄ γύρο. Θα ακολουθήσει και γ΄ φάση, στην οποία τα σωματεία, ανάλογα με την κατάταξη τους, θα διεκδικήσουν, είτε την άνοδο στην Α2, είτε την παραμονή στην Β΄ εθνική κατηγορία. Ο Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας θα παίξει, κατά πάσα πιθανότητα, στον όμιλο για την παραμονή στην κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ