Ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, πήραν τα τρία «εισιτήρια» για την επόμενη φάση (γ΄) του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης αγοριών κάτω των 17 ετών (εφήβων) στον όμιλο που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας. Εκτός συνέχειας του πρωταθλήματος έμεινε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων (Ν.Ο.Θ.Α.) Καβάλας, που είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων, που έγιναν το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2024, είναι τα ακόλουθα: Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας-Άρης Θεσσαλονίκης 7-23, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Ο.Φ.Θ. 8-16, Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας-Ο.Φ.Θ. 4-20, Άρης Θεσσαλονίκης-Ηρακλής Θεσσαλονίκης 18-2, Ο.Φ.Θ.-Άρης Θεσσαλονίκης 4-7, Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας 11-9.

Στο τελευταίο παιχνίδι, που έκρινε την πρόκριση, η ομάδα του Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας προηγήθηκε 5-2. αλλά ακολούθησε «σερί» 8-0 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το σκορ έγινε 5-10. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, ο Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας μείωσε 9-11.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Άρης Θεσσαλονίκης 9 βαθμοί, Ο.Φ.Θ. 6, Ηρακλής Θεσσαλονίκης 3, Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας 0. Οι ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ο.Φ.Θ. ήταν οι καλύτερες του ομίλου και περίπου ισοδύναμες. Το μεταξύ τους παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ