• Το κλειστό κολυμβητήριο στο Περιγιάλι φιλοξένησε, το περασμένο Σαββατοκύριακο (21 και 22 Απριλίου 2018), μία ακόμα σημαντική διοργάνωση στην κολύμβηση. Τη διεθνή συνάντηση μικρών ηλικιών, με συλλόγους από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.
  • Το πρόβλημα με τη στέγη του κολυμβητηρίου, όπως έγραψε καρντάσι, παραμένει και για να μας ενημερώσει, πρόσθεσε ότι για να αποκατασταθεί η ζημιά του Δεκεμβρίου του 2010(!), ο Δήμος Καβάλας πρέπει να πληρώσει 300.000 ευρώ!
  • Κατά καιρούς ακούγονται και γράφονται διάφορα ποσά, για το κόστος επισκευής της στέγης του δημοτικού κολυμβητηρίου, τα οποία είναι εξαψήφια. Αλίμονο, καρντάσια, αν για να τοποθετηθούν δύο καινούργια καλύμματα, ένα θερμομονωτικό και ένα υδρομονωτικό, θα χρειαστούν τριακόσια χιλιάρικα!
  • Αν βάλουμε άλλα εκατό-εκατόν πενήντα χιλιάρικα, θα κάνουμε στολίδι το παλιό κολυμβητήριο στο Φάληρο. Με επτακόσια χιλιάρικα (έπειτα από την έκπτωση), αν δεν κάνω λάθος, θα ανακατασκευαστεί ριζικά το «Βερούλειο» στο Βύρωνα.
  • Ειλικρινά, θέλω να βγει η αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας και να εξηγήσει στον κόσμο, γιατί θα κοστίσει 300.000 ευρώ η επισκευή στη στέγη του κλειστού κολυμβητηρίου. Από την αρχή θα κατασκευαστεί; Αλλά και καινούργια στέγη να γίνει, θεωρώ ότι το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο.
  • Ας βγει, επιτέλους, η Ευαγγελία Δρακονάκη και να ενημερώσει τους δημότες ποιες εργασίες θα γίνουν στη στέγη και πόσα χρήματα θα κοστίσουν. Με υπεύθυνο λόγο και όχι «ράδιο αρβύλα». Για να σταματήσουν να ακούγονται και να γράφονται διάφορα (εξωφρενικά) ποσά.
  • Μια και αναφέρθηκα στο παλιό κολυμβητήριο δίπλα στο πάρκο Φαλήρου, ζω με την ελπίδα και την προσμονή που θα ξαναχρησιμοποιηθεί, αφού ανακατασκευαστεί όπως το «Βερούλειο». Εκτός από ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του αστικού ιστού, δήμαρχε, η Καβάλα αξίζει να έχει και ένα δεύτερο κολυμβητήριο.
  • Φαίνεται πως είμαι ο μόνος που το ζητώ, γιατί οι ναυταθλητικοί όμιλοι βολεύτηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο και έπαψαν να ενδιαφέρονται για το ανοικτό, που χρησιμοποίησαν για τέσσερις, περίπου, δεκαετίες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είσαι μόνο εσύ και εγώ θέλω το ανοιχτό κολυμβητήριο. Ας γίνει ένα ιντερνετικό μάζεμα υπογραφών των Καβαλιωτων και να πιέσουμε την Δημοτική Αρχή προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω πως όλοι οι Καβαλιωτες θα ήθελαν να δουν να ξαναζωντανεύει το ανοιχτό κολυμβητήριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ