• Αναρωτιούνται κάποια καρντάσια, γιατί η δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας ανακοίνωσε προχθές τη νέα τιμολογιακή πολιτική για το νερό και όχι πέρσι, ή πρόπερσι. «Η δημοτική αρχή το θυμήθηκε σε προεκλογική χρονιά;», έγραψε καρντάσι.
  • Μερικοί είναι τόσο πονηροί και συγχρόνως αφελείς, που θεωρούν ότι ο κόσμος επηρεάζεται, ακόμα, από τέτοιες ανακοινώσεις και ψηφίζει με το ίδιο σκεπτικό.
  • Από τις νέες (μειωμένες) χρεώσεις στα τιμολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας, θα ωφεληθεί, όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση, το 90% των καταναλωτών. Υπάρχει κάποιο καρντάσι, που πιστεύει ότι η Δήμητρα θα πάρει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το 90% των ψήφων των δημοτών του Δήμου Καβάλας; Αν το καταφέρει αυτό, θα πρόκειται για αποτέλεσμα που πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
  • Όμως, το ερώτημα αυτό τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και απαντήθηκε από τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής. Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ., ήταν υποχρεωμένη να αναπροσαρμόσει την τιμολογιακή πολιτική της, από την 1η Ιανουαρίου 2019, βάσει του νόμου. Πότε, δηλαδή, έπρεπε να ανακοινώσει την μελέτη που έγινε για τα νέα τιμολόγια; Την περασμένη άνοιξη;
  • Γιατί δεν έκανε την ανακοίνωση πρόπερσι, ή πέρσι; Θα άλλαζε κάτι καρντάσια; Τα νέα τιμολόγια θα ισχύσουν από 1 Ιανουαρίου 2019. Δεν μπορεί η δημοτική αρχή, αν θέλει, να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις μειώσεις στα τιμολόγια του νερού, όταν θα κάνει τον απολογισμό για τη θητεία της; Στον απολογισμό περιλαμβάνονται όλα όσα έγιναν στη διάρκεια της πενταετίας και όχι μόνο εκείνα το τελευταίο έτος πριν τις εκλογές.
  • Ας ξεπεράσουμε, λοιπόν, αυτές τις παλιές (και παλαιοκομματικές) αντιλήψεις, επιτέλους, για να κάνουμε βήματα προόδου. Όσοι, πάλι, επιμένουν να είναι καχύποπτοι, να ξέρουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών, δεν τους δίνει μεγάλη σημασία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ