Η θεατρική ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, ήταν η νικήτρια του διαγωνιστικού κομματιού της 2ης Γιορτής Μαθητικού Θεάτρου, που διοργάνωσε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας, με τη συμμετοχή, για πρώτη χρονιά και σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το 5ο ΓΕ.Λ. Καβάλας παρουσίασε το έργο: «Οι δώδεκα ένορκοι», του Ρέτζιναλντ Ρόουζ, με το οποίο εκπροσώπησε τον Νομό Καβάλας στη «Θεατρική Άνοιξη Εφήβων» στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή και τη διοργάνωση της 2ης Γιορτής Μαθητικού Θεάτρου, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με την ιδιότητα του προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, μαθητές και εκπαιδευτικούς, «Οι δώδεκα ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ, του 5ου ΓΕ.Λ. Καβάλας, που εξελέγη η καλύτερη παράσταση στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017, γυμνασίων και λυκείων του Νομού μας, που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και συμμετείχε στη «Θεατρική Άνοιξη Εφήβων» στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στις 3 και 4 Μαΐου.

Όλοι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τη σπουδαιότητα της δουλειάς που παρουσίασαν, αλλά κυρίως για το ήθος τους, την ταπεινότητα και τη σεμνότητα που έδειξαν. Πολλά συγχαρητήρια και σε όλες τις θεατρικές ομάδες, γυμνασίων και λυκείων του Νομού Καβάλας, που έλαβαν μέρος στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017. Σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ