To Ωδείο «Νεάπολις» συνεχίζει την πορεία του στα πολιτιστικά δρώμενα δίνοντας συναυλίες βασιζόμενο αποκλειστικά στο έμψυχο δυναμικό του, είτε συμμετέχοντας σε φεστιβάλ, όπως το 9ο wood water wild και τα  «Eλευθέρια» της Καβάλας, είτε διοργανώνοντας συναυλίες σε υπαίθριους χώρους ανοιχτές για το κοινό.

Στις 11 Ιουνίου 2017, το Τμήμα φωνητικής της τάξης της Ελένης Γαλανοπούλου, θα παρουσιάσει γνωστές μελωδίες από το ελληνικό ρεπερτόριο. Το Τμήμα αποτελούν οι εξής μαθητές και μαθήτριες: Άννυ Ανδρονίκου, Γιούλη Γιακωβίδου, Κώστας Ζέκος, Μαρίνα Συνοδινού, Ραφαέλα Γαλανοπούλου, Αργυρούλα Γκινή, Μάριος Νιφόρος, Κώστας Καραβούλης, Δήμητρα Γράμμου, Ιωάννα Κοκονιά, Μαριέλλα Αλχαζίδου, Νικολέτα Δόμβρου, Μαργιάννα Ριζοπούλου, Ειρήνη Ταστσόγλου, Άννα Συνοδινού, Ελευθερία Μπαντέκα, Ηλίας Γεωργόπουλος, Ειρήνη Παπαοικονόμου. Η συναυλία θα δοθεί στο καφέ-μπαρ FRANCO’S και με τη συνοδεία του Γκλεν Κάπρα (ώρα έναρξης 7:30μ.μ.).

Επίσης, στις 18 Ιουνίου 2017, η  παιδική και η νεανική χορωδία του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Τριποδιανάκη, θα «συναντήσουν» τα τρία ροκ εργαστήρια στη σκηνή του 9ου WOOD WATER WILD FESTIVAL. Τα ροκ εργαστήρια Δημοτικού NEW CITY KIDS, Γυμνασίου ROCK ANGELS και Λυκείου STICK N’ KEYS θα  παίξουν, εκτός από το δικό τους πρόγραμμα, επιτυχίες όπως το  “smoke on the water”, “Satisfaction”και άλλες διασκευές ροκ επιτυχιών για χορωδία και μπάντα.

Η τελευταία συναυλία του Ωδείου θα δοθεί την Κυριακή στις 25 Ιουνίου 2017 στην παραλία της Καβάλας, στο πλαίσιο των  «Ελευθέριων» της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ