Στην παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, ήταν σχεδόν όλοι εκεί. Ήταν εκεί, στον φιλόξενο χώρο του SeaView στην παραλία της Καβάλας, οι διοικητικοί παράγοντες (και χρηματοδότες), εκπρόσωποι των χορηγών, οι ποδοσφαιριστές, το «υποστηρικτικό επιτελείο» με επικεφαλής τον προπονητή, Τιμόθεο Καβακά, αρκετοί (πιστοί και αγνοί) φίλαθλοι και, βεβαίως, μερικοί υποψήφιοι στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Έλλειπαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι, «γαλάζιοι αργοναύτες», που, δυστυχώς, είναι παρελθόν. Η εκδήλωση έγινε στην «σκιά» της πρόσφατης ανακοίνωσης, για την αναστολή λειτουργίας του συνδέσμου, που δυσαρέστησε πολλούς, μεταξύ αυτών και ιστορικά μέλη, τα οποία «γαλουχήθηκαν» στο οπαδικό κίνημα και δυνάμωσαν την σχέση με τον Α.Ο.Κ., μέσα από την συμμετοχή τους στον σύνδεσμο. Στις τέσσερις δεκαετίες που λειτούργησε ο σύνδεσμος, «γαλουχήθηκαν» γενιές φιλάθλων του Α.Ο.Κ. Υπήρξαν και δύσκολες περίοδοι, ωστόσο ο σύνδεσμος τις ξεπέρασε και συνέχισε την πορεία του, όπως και η ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας. Η απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας, επομένως, αιφνιδίασε όλους όσοι βίωσαν τις κρίσεις, αλλά τους βοήθησε να «σταθούν όρθιοι», η μεγάλη αγάπη για τον σύνδεσμο. Μία ομάδα νέων ανθρώπων και φιλάθλων, που ήταν αγέννητοι όταν ιδρύθηκε ο σύνδεσμος, πήραν την απόφαση να διαγράψουν μία ιστορία σαράντα ετών.

Βεβαίως, ο Α.Ο.Κ. έχασε ένα πολύτιμο στήριγμα, στην προσπάθεια που κάνει το νέο διοικητικό σχήμα, να επαναφέρει την ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ευελπιστούμε πως θα δημιουργηθεί νέος πυρήνας αγνών φιλάθλων, που θα αναβιώσουν τον ιστορικό σύνδεσμο «γαλάζιοι αργοναύτες».

Όσον αφορά την εκδήλωση, που έγινε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, μίλησαν εκπρόσωποι της διοικούσας επιτροπής και των χορηγών, που δήλωσαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την επίτευξη του στόχου. Την περασμένη περίοδο (2022-2023), ο στόχος της διεκδίκησης της 1ης θέσης προέκυψε στην πορεία του πρωταθλήματος. Την προσεχή περίοδο (2023-2024) ο πήχης μπήκε ψηλά. Η διοικούσα επιτροπή δημιούργησε ένα σύνολο έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, προσέλαβε έναν προπονητή που εργαζόταν στην Super League 2 και οργάνωσε το τμήμα σε επαγγελματικό επίπεδο. Απομένει να δείξει ο Α.Ο.Κ. πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στις 4 το απόγευμα, στο γήπεδο της Γενισέας, απέναντι στην «νεοφώτιστη» ομάδα του Άρη Πετεινού.

Ακόμα, χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιδήμαρχος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Προμούσας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Θόδωρος Μαρκόπουλος. Νωρίτερα, έγινε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών και των εμφανίσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ