Το τέρμα που πέτυχε ο Ηλίας Μαρκάκης στον επιπλέον χρόνο του αγώνα, με το οποίο ο Άρης Πηγών έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού, μπορεί να είναι πολύτιμο. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στο «κυνήγι» των ομάδων που κατέχουν τις τρεις «προνομιούχες» θέσεις στην βαθμολογία, οι οποίες δίνουν την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι στις Πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024, είχε κρισιμότητα και για τον γηπεδούχο Άρη και για την ομάδα της Νέας Αμισού Δράμας. Ακόμα και το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό, για να διατηρήσουν την ελπίδα για την άνοδο. Λογικά επικράτησε νευρικότητα και δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή της τακτικής. Οι ομάδες ήθελαν να αποφύγουν να δεχτούν τέρμα και σε δεύτερη φάση, να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε ευκαιρία για να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη. Πιο τυχερή ήταν, τελικά, η ομάδα των Πηγών, που σκόραρε στο 5ο λεπτό του επιπλέον χρόνου του αγώνα. Ο Άρης Πηγών έχει να δώσει δύο ακόμα «τελικούς» αγώνες, με τον Ηρακλή Αμμουδιάς και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ ο Π.Α.Ο.Π. Νέας Αμισού τέθηκε «νοκ άουτ» από την διεκδίκηση της ανόδου.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Παύλος Μελάς Κουτσού-Αλεξανδρούπολη 1-3, Ηρακλής Αμμουδιάς-Α.Ε. Ευόσμου 0-0. Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Αλεξανδρούπολη 9 βαθμοί, Ηρακλής Αμμουδιάς 8, Α.Ε. Ευόσμου 7, Άρης Πηγών 6, Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού 2, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1, Παύλος Μελάς Κουτσού 0. Την 5η αγωνιστική ημέρα, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Άρης Πηγών-Ηρακλής Αμμουδιάς, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Παύλος Μελάς Κουτσού, Α.Ε. Ευόσμου-Αλεξανδρούπολη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ