Το σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ζητάει μία στέγη από τους φορείς

0

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, συστάθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ». Η σύνθεση είναι η ακόλουθη: πρόεδρος Βασιλική Κονδυλίδου, αντιπρόεδρος Μαρίνα Φιλιππίδου, γραμματέας Γεώργιος Περιφεράκης, ταμίας Παναγιώτης Αγαπητός, μέλος Ελισσάβετ Αυλωνίτου, αναπληρωματικό μέλος Μελίνα Παπακωνσταντίνου. Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι: Κασσιανή Χατζηδημητρίου (πρόεδρος), Τερψιθέα (Τερέζα) Ευστρατίου (μέλος), Ανέστης Ζελελίδης (μέλος), Ελένη Στεφανίδου (αναπληρωματικό μέλος).

«Το νέο διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα απερχόμενα μέλη, για το μεγάλο και ουσιαστικό έργο που προσέφεραν, κατά τα προηγούμενα χρόνια, υπηρετώντας τους σκοπούς του σωματείου, με στόχο το όφελος των παιδιών και νέων ενηλίκων. Η νέα πρόεδρος, Βασιλική Κονδυλίδου, διετέλεσε γενική γραμματέας του σωματείου, είναι καταξιωμένη επαγγελματίας, με μεγάλη κοινωνική και εθελοντική προσφορά, εδώ και χρόνια, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας και με πολύ σημαντική δράση ως μέλος του σωματείου.

Οι πρωτεύοντες στόχοι που θέτει το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι: 1) να αυξηθεί η συνεργασία με φορείς και συλλόγους, με στόχο την μεγαλύτερη στήριξη των παιδιών των Παραρτημάτων Προστασίας Παιδιού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και την εργασιακή αποκατάσταση των νέων που αποχωρούν από τα Παραρτήματα, 2) να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν περισσότεροι συμπολίτες, ώστε να προωθηθεί περισσότερο το πρόγραμμα της αναδοχής και της παιδοθεσίας, 3) να δοθεί στο σωματείο ένας μικρός κατάλληλος χώρος (από τους πολλούς που διαθέτουν οι φορείς της πόλης) για την στέγαση του και για την επικοινωνία με τα μέλη του, τους εθελοντές και τους νέους ενήλικες που στηρίζει και 4) να συνεχισθεί το πρωτοποριακό και υποδειγματικό πρόγραμμα: «Υποστηριζόμενη διαβίωση για νέες/ους ενήλικες και η ένταξή τους στον κοινωνικοοικονομικό ιστό», μέχρι να γίνει  νόμος του κράτους με ευελιξία και αμεσότητα. Για τις δράσεις και το έργο του σωματείου, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.filoipaidopoli.weebly.com, από το facebook «Φίλοι Παιδόπολης» και στο τηλέφωνο: 6974 770 495, Βασιλική (Βίλλυ) Κονδυλίδου», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ