Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα, την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
– Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου της 16ης Οκτωβρίου 2016.
– Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, κατά τις βραδινές ώρες της 16ης Οκτωβρίου 2016.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
19:00 Εκδήλωση με θέμα: «Γυναικείες μορφές του Μακεδονικού Αγώνα», με ομιλητή τον Ευάγγελο Παπαβέργο, αντισυνταγματάρχη ε.α., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας (οδός Ευγενίου Ιορδάνου και Αριστείδου), την οποία συνδιοργανώνουν το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
10:15 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και ομιλία από τον Αλέξανδρο Γούλα, πρόεδρο του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας.
19:00 Εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, με θέμα: «Οι απαρχές του Μακεδονικού Αγώνα και η συμβολή του Ίωνα Δραγούμη», με ομιλητή τον Χαράλαμπο Στεργιούλη, Δρ. Βυζαντινής Φιλολογίας, στo αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την οποία συνδιοργανώνουν η Π.Α.Μ.-Θ./Π.Ε. Καβάλας με τον Σύλλογο Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, για τον Μακεδονικό Αγώνα, με μέριμνα των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων των σχολείων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ