Το παρασκήνιο της έντασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, με Μαυρίδη και Παππά…

0

Νομίζουμε πως ο Νίκος Μαυρίδης, απλώς βρήκε την ευκαιρία να δείξει πιο έντονα ότι ήδη βρίσκεται σε απόσταση από την παράταξη της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα, όταν ζήτησε να μην γίνει δεκτή η παράκληση της Δημάρχου να παραλειφθεί η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση. Για το ζήτημα αυτό άλλωστε, πολύ εύκολα θα μπορούσε να δηλώσει αδιαθεσία η Δήμαρχος και να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, και εκ των πραγμάτων να μην γίνει η συζήτηση αυτή.

Ήθελε να μείνει στη συνεδρίαση και απλώς παρακάλεσε να παραλειφθεί η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για να τελειώσουν γρήγορα, λόγω του ότι ήταν πολύ κουρασμένη. Η δε αντίδραση του Βαγγέλη Παππά, κατά τη γνώμη μας, είχε ως στόχο να προσεταιριστεί τον Νίκο Μαυρίδη. Είναι όμως γνωστό, ότι ο Νίκος Μαυρίδης, έχει εδώ και πολύ καιρό αγαθές σχέσεις με τον Μάκη Παπαδόπουλο, πράγμα που φάνηκε και από την παρουσία του στην πίτα της παράταξής «ο Τόπος της Ζωής μας». Καθόλου τυχαίο δεν είναι που ο Μάκης Παπαδόπουλος έδωσε το κομμάτι της βασιλόπιτας του Δήμου στον Νίκο Μαυρίδη, ενώ παρούσα ήταν και η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, που θεσμικά αυτή εκπροσωπεί τον Δήμο.

Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα λένε πως και ο Νίκος Μαυρίδης, όπως άλλωστε και ο Ιορδάνης Παπαντίδης, μπορεί να έχουν αγαθές (φιλικές ο δεύτερος) σχέσεις με τον Μάκη, ότι δεν θα μπουν στο ψηφοδέλτιό του στις επόμενες εκλογές, λόγω της διαφορετικής πολιτικής ιδεολογία τους με τον Μάκη Παπαδόπουλο. Ειδικά ο Ιορδάνης, θα προτιμήσει να μείνει εκτός ψηφοδελτίων, παρά να πάει κόντρα στην γραμμή της Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ