Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, η ομάδα της Καβάλας προβλημάτισε τους λιγοστούς φιλάθλους με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο “Βερούλειο” δημοτικό γήπεδο, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Ειδικά στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού, ο Α.Ο.Κ. πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση και βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα μακρινό σουτ, που “συνέλαβε” εκτός θέσης και απροετοίμαστο τον τερματοφύλακα, Νάσο Αθανασίου. Στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. δεν είχαν ενέργεια, με αποτέλεσμα να καθυστερούν στην ανάπτυξη των επιθέσεων, αλλά και στις προσωπικές μονομαχίες με τους παίκτες της ομάδας του Παραλιμνίου. Παρά τη βελτίωση στο β΄ ημίχρονο, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του “Απόλλωνα”, με κάποιες “σπασμωδικές” ενέργειες που ήταν άστοχες, ή ανολοκλήρωτες.
Ήταν φανερό, πως η κόπωση επηρέασε την ομάδα της Καβάλας και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν νευραλγικό ρόλο στο παιχνίδι της. Στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει σε αρκετά παιχνίδια ανάλογες αγωνιστικές συνθήκες, δηλαδή αντίπαλες ομάδες που θα παίζουν με “σφιχτή” άμυνα και θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος και την έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών της, για να σκοράρουν και να “κλέψουν” το αποτέλεσμα. Το μοναδικό “αντίδοτο”, είναι ο Α.Ο.Κ. να προηγηθεί στο σκορ και να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αρχής γενομένης, από το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την ομάδα της Δόξας Προσκυνητών.
Είμαστε βέβαιοι, ότι οι παίκτες της ομάδας της Καβάλας θα δείξουν την ερχόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 το καλό πρόσωπο, το οποίο είχαν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια προετοιμασίας. Εναντίον του Απόλλωνα Παραλιμνίου αγωνίστηκαν οι: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Παβίσεβιτς, Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος και στο β΄ ημίχρονο οι: Συριτούδης, Σταματόπουλος, Κασαπάκης, Μπλιος, Μπρατσιάνι, Ζλατκόφσκι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ