Με τον υπουργό υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, συζήτησε θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και των Κέντρων Υγείας, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον υπουργό, για το γεγονός πως το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας δεν διαθέτει Οργανισμό, που είναι απαραίτητος για την ορθή λειτουργία του. Επεσήμανε ακόμα την ανάγκη διορισμού νέου διοικητικού συμβουλίου και της ίδρυσης Ογκολογικής Κλινικής, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολυάριθμων περιστατικών. Ο υπουργός απάντησε ότι θα προγραμματίσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ώστε να συζητηθούν εκτενέστερα τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό υγείας, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα μου και συζητήσαμε για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Περιφέρειά μας. Αναμένουμε την επίσκεψή του, προκειμένου να  δοθούν λύσεις στα διάφορα ζητήματα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το νοσοκομειο της καβαλας τυχενη να δουλευω με ενα προγραμα ος Νοσηλευτης εκει μεσα δουλευει σε συνθηκες αθλιες με 30 % προσωπικο και Γιατρους και νοσηλευτικο προσωπικο ε αν δεν μιλανε ολη η Ελλαδα δεν θα γινει τιποτα αν μιλαμε ολη θα γινει επανασταση και κατι θα κανει μονο για το παναθιναικο ξεσικονεστε δροπη εκει μεσα αυριο θα ειστε εσεις ασθενης και εγω δεν θα μπορεσουνε να σας προσφερουνε καλη υπηρεσια γατι ειναι 3 νοσηλευτες για 30 ασθενης .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ