Το πρωτότυπο, βραβευμένο, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό «λούνα παρκ ανακύκλωσης», που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., με βασικό στόχο την εμπέδωση της κουλτούρας της ανακύκλωσης στις νεότερες ηλικίες, αλλά και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών, πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά στον αύλειο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου στη Νικήσιανη.

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία, μέσα από τα διασκεδαστικά και διαδραστικά παιχνίδια του «λούνα παρκ ανακύκλωσης», να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα, να εκπαιδευτούν στην ορθή χρήση του μπλε κάδου, στα υλικά που δέχεται και γενικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αποδεικνύοντας ότι, η ανακύκλωση συσκευασιών μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική, εκτός από απαραίτητη, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στη δράση παραβρέθηκαν: ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Δημητρακούδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Στέργιος Παπαευθυμίου, ο διευθυντής Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Κωνσταντίνος Τσιρικτσής και εκπαιδευτικοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ