• «Κοιτάζει κανείς το παρελθόν, όταν δεν έχει να πει κάτι για το μέλλον». Δεν πρόκειται για ρήση που είπε κάποιος φιλόσοφος, αλλά ο Λουντοβίκ, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ως παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • Το καρντάσι «έβαλε πλώρη» για «μεγαλύτερα πράγματα» στην πολιτική του καριέρα. Έβαλε στόχο, να γίνει περιφερειάρχης! Και θέλει να αξιοποιήσει τις δύο θητείες που ήταν δήμαρχος, οι οποίες τον ωρίμασαν, όσον αφορά την πολιτική σκέψη. Μπορεί, πλέον, να αξιολογεί τους συνεργάτες και τους αντιπάλους του.
  • Ο Θόδωρος Μουριάδης, είπε, διαθέτει τα στοιχεία εκείνα, τα οποία πρέπει να έχει ο δήμαρχος. Δηλαδή, γνώση και αυταπάρνηση. Ενώ η Δήμητρα, πρόσθεσε, δεν έχει προοπτική.
  • Φοβάμαι, καρντάσια, ότι και η υποψηφιότητα του Λουντοβίκ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δεν έχει προοπτική. Κι αφού δεν είχε να πει κάτι για το μέλλον του στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, σκέφτηκε να μιλήσει για το παρελθόν.
  • Έτσι, έκανε τον απολογισμό για την περίοδο 2011-2014 που ήταν δήμαρχος (τη δεύτερη περίοδο), αφού για την περίοδο 2007-2010 (την πρώτη) έκανε τον απολογισμό το 2010. Από τον απολογισμό της πρώτης περιόδου πέρασαν εννέα έτη και από τη λήξη της δεύτερης θητείας πέντε. Πρέπει να ωριμάσει η σκέψη, για να γίνει ένας απολογισμός. Το έργο ήταν μεγάλο και χρειαζόταν χρόνο να καταγραφεί σε μερικές σελίδες και να παρουσιαστεί.
  • Έχοντας ολοκληρώσει τη συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού, θα γίνει μία συνολική παρουσίαση, πιθανόν το 2024, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι… εκδοτικό! Όλο το έργο, δηλαδή, από τις δύο θητείες, θα είναι η βάση για την έκδοση ενός δίτομου βιβλίου, το οποίο θα αποτελεί το απόσταγμα της εμπειρίας στη διοίκηση ενός Δήμου.
  • Μπορεί και ο Λουντοβίκ να γράψει βιβλίο για τα χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος, όπως έγραψε ο Στάθης Εριφυλλίδης. Και θα γίνει best seller!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ