«Στο ραντεβού με την καινοτομία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων πρωτοπορεί, για άλλη μια φορά, το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Παρ ‘όλες τις αντιξοότητες των τελευταίων ετών, το αστικό ΚΤΕΛ επένδυσε στην εγκατάσταση νέου συστήματος τηλεματικής σε όλα τα οχήματά του, που μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας για ελαχιστοποίηση πιθανών σφαλμάτων, θα τεθεί σε λειτουργία και ο κάθε επιβάτης, θα μπορεί μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, να ενημερωθεί αξιόπιστα για το τι ώρα ακριβώς θα έρθει στην στάση το λεωφορείο που περιμένει. Η εφαρμογή ήδη ελέγχεται από τους σταθμάρχες για την ακριβή λειτουργία της και προσδοκούμε σύντομα να την παραδώσουμε στο επιβατικό κοινό της Καβάλας, άριστη και λειτουργική».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καβάλας και συνεχίζει: «Μέσα στα οχήματα έχουν τοποθετηθεί «έξυπνες» πινακίδες ενημέρωσης, με τις οποίες όσοι ταξιδεύουν, μπορούν να ενημερώνονται για τις επόμενες στάσεις που θα κάνει το λεωφορείο.

Επίσης, τέθηκε σε λειτουργία η νέα «έξυπνη κάρτα απεριόριστων διαδρομών», την οποία ο επιβάτης μπορεί να προμηθευτεί από τα γραφεία του ΚΤΕΛ, στην οδό Ύδρας 11, κάθε ημέρα του μήνα. Η «έξυπνη κάρτα» μπορεί να φορτίσει με όση χρονική διάρκεια μεταφορών θέλει ο επιβάτης, από 15 ημέρες έως και 9 μήνες και για όσο περισσότερο χρόνο φορτίζει, έχει και τις ανάλογες εκπτώσεις. Η νέα κάρτα ακυρώνεται μέσα στα λεωφορεία, σε έναν σαρωτή που διαθέτουν τα μηχανήματα της τηλεματικής μπροστά σε κάθε οδηγό.

Σε πολύ σύντομο διάστημα, θα τεθεί σε εφαρμογή και μία άλλη υπηρεσία για τους επιβάτες, με την οποία θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο από τον οδηγό πληρώνοντας με την πιστωτική, ή χρεωστική τραπεζική κάρτα ανέπαφα. Θέλουμε, κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε το κοινό της πόλης για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και να υπενθυμίσουμε πως κατανοούμε τις δυσκολίες των καιρών και προσπαθούμε, όσο είναι δυνατό, να προσαρμόζουμε τα δρομολόγια μας, ώστε να διευκολύνουμε και το συγκοινωνιακό πρόβλημα, αλλά και να παρέχουμε καλύτερες αστικές συγκοινωνίες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ