• Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις για την ισχύ της απαγόρευσης μετακίνησης προς το νησί (έως τις 18 Μαΐου 2020) και για να ευχαριστήσει τους πολίτες και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Θάσο, για την υπομονή και την υποδειγματική στάση τους.
  • Δήμαρχε, καρντάσι, δεν σε ενοχλεί που το νησί αποκόπηκε, έως τις 18 Μαΐου 2020, από το μεγαλύτερο πορθμείο και την πρωτεύουσα του Νομού; Η κυβέρνηση έβγαλε Π.Ν.Π. (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου) για την μετακίνηση προς τα νησιά, όχι για το κλείσιμο γραμμών θαλάσσιων συγκοινωνιών. Απ’ όσο ξέρω, το «απαγορευτικό» (κλείσιμο μιας γραμμής) αφορά τις καιρικές συνθήκες και αποφασίζεται από το αρμόδιο Κεντρικό Λιμεναρχείο. Οι καιρικές συνθήκες στον κόλπο της Καβάλας είναι άριστες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο δεν εξέδωσε δελτίο θυελλωδών ανέμων. Γιατί, λοιπόν, έκλεισε η γραμμή Καβάλας-Πρίνου;
  • Παρεμπιπτόντως, πληροφορήθηκα ότι, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δημοσίευσε «πρόσκληση για σύναψη σύμβασης, ή συμβάσεων, ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση γραμμών του δικτύου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών». Από τις 117 γραμμές, που προκηρύχθηκαν, η μία αφορά τη σύνδεση της Καβάλας με την Σαμοθράκη (τρία δρομολόγια την εβδομάδα σε όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου, που αρχίζει την 1η Νοεμβρίου 2020, με δυνατότητα προσέγγισης σε επιπλέον λιμένες).
  • Μακάρι, καρντάσια, να αναδειχτεί ανάδοχος για τη συγκεκριμένη θαλάσσια σύνδεση και να προστεθεί και η Θάσος στη γραμμή. Εσύ δήμαρχε τι λες για το θέμα αυτό;
  • Το ‘πε, το ‘πε, ο Λευτέρης Πανταζής και όχι ο παπαγάλος. «Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι, πλέον, σοβαρά, θα την πάω στη σούπερ λιγκ». Όπως αντιλαμβάνεστε, καρντάσια, θα έχουμε μεγάλη μάχη το καλοκαίρι μεταξύ του Λε.Πα. και του Αλέξανδρου Χαντιτάτζι, για την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965. Αλήθεια, αφού το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League) δεν φαίνεται να τελειώνει, λόγω του κορονοϊού, γιατί οι διοικούντες και μέτοχοι της Π.Α.Ε., δεν καλούν τον Αλέξανδρο Χαντιτάτζι, να συζητήσουν, με τηλε-διάσκεψη, για το σχέδιο του επιχειρηματία να επενδύσει στον Α.Ο.Κ.; Ο Λε.Πα. το σκέφτεται ακόμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ