– Ο Βαγγέλης Παππάς καλεί τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, να εμποδίσουν την μετεγκατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».
– Αφού δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, γιατί δεν πήγε με τα μέλη της παράταξης του, να προτάξουν τα στήθη τους και να εκφράσουν την αντίδρασή τους;
– Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τον Βαγγέλη Παππά να συγκεντρώσει συναδέλφους του από τα Πετρέλαια και να πραγματοποιήσουν μία δυναμική συγκέντρωση μπροστά στο στρατόπεδο, όπως κάνουν για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους των Λιπασμάτων.
– Κανείς δεν απαγορεύει σε δημοτικές παρατάξεις να κάνουν δράσεις, μεταξύ αυτών και διαμαρτυρίας, όπως έκανε παλιότερα, π.χ., η «Συμπαράταξη Πολιτών», του Άρη Βέρρου, για τη διεκδίκηση των παλιών στρατοπέδων στο Περιγιάλι, επί διοίκησης Κωστή Σιμιτσή.
– Τα δελτία Τύπου, Βαγγέλη μου, δεν αρκούν. Πρέπει να παίξεις πιο δυνατά στο επικοινωνιακό παιχνίδι.
– Αν μάζευες πενήντα άτομα και πήγαινες το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2016 έξω από την είσοδο του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου», για να εμποδίσετε την εγκατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών, να δεις τη δημοσιότητα θα έπαιρνε η κίνηση αυτή.
– Μέχρι και στα κανάλια των Αθηνών θα γινόσασταν είδηση.
– Αλλά, δεν ήθελες να πάρεις μόνος την ευθύνη, να γίνεις πανελληνίως ρεζίλι, διότι δεν επιθυμείς πρόσφυγες και μετανάστες στην Καβάλα.
– Όποιος καλεί τους άλλους για δυναμικές κινητοποιήσεις, πρέπει ο ίδιος να δίνει το παράδειγμα. Όχι μόνο στα λόγια.
– Δεν δικαιούσαι, λοιπόν, να κατηγορήσεις (στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου) τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ότι δεν αντέδρασαν δυναμικά.
– Αφού και η δική σου παράταξη, ήταν απούσα από την «πρώτη γραμμή» του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ