Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με πολύ χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η παιδική θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων», του παιδικού θεατρικού τμήματος του συλλόγου κατοίκων Νεάπολης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει, ακόμα, τα εξής: «Με μία εξαιρετική ερμηνεία, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, υπό την καθοδήγηση των θεατρικών δασκάλων τους, Σμαρώς Μελαδιανού και Παναγιώτη Παπάζογλου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κρομμύδας, τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση παιδικών παραστάσεων και την υπομονή και επιμονή που απαιτούνται για την πραγματοποίηση τους, συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς και τους διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος θα είναι αρωγός σε μελλοντικά σχέδια και ενέργειες του παιδικού θεατρικού τμήματος.

Την παράσταση παρακολούθησαν: ο αντιπεριφερειάρχης, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης, ως εκπρόσωπος της δημάρχου Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Αναστάσιος Τσουρουκίδης και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ