-Μόνο για το ποδόσφαιρο και μόνο για την κατηγορία Super League, θα ισχύσει η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς θεατές για δύο μήνες. Οι εγκληματικές Οργανώσεις των δήθεν οπαδών, θα μπορούν να συνεχίσουν την δράση τους σε άλλους χώρους, πλην των γηπέδων της Super League. Αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα, με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού covid-19, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και τώρα για την πάταξη της βίας στον αθλητισμό, έχει ξεπεράσει το επίπεδο του αστείου. Είναι φαιδρό! Και η φαιδρότητα ορισμένων έχει καταρρακώσει την ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει η διάθεση στον κόσμο, ούτε να οργιστεί, με όσα βλέπει, ακούει και διαβάζει.

-«Σταθμίσαμε την ασφάλεια των φιλάθλων, την ανάγκη να επιστρέψουν όπως πρέπει στα γήπεδα, με κάμερες, με ταυτοπροσωπία, με έλεγχο εισόδου, με το να μη μπορεί να μπει κάποιος στην θέση κάποιου άλλου, να μπορούμε να ξέρουμε ότι στην συγκεκριμένη θέση κάθεται ο συγκεκριμένος φίλαθλος, που έχει μπει με την ταυτότητα του και, σε περίπτωση που συμβεί κάτι, με την δυνατότητα που παρέχουν οι κάμερες, να δουν συγκεκριμένα την όποια παράνομη πράξη, κατευθείαν να είναι προσωπική ευθύνη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοινώνοντας την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της Super League έως τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε και τώρα αντιλήφθηκε η κεντρική διοίκηση πως η είσοδος των θεατών στο γήπεδο και η παρακολούθηση των αγώνων δεν γινόταν όπως πρέπει. Έως τις 12 Φεβρουαρίου 2024, λοιπόν, τα πράγματα θα διορθωθούν και η βία θα εξαλειφθεί από τον αθλητισμό και ίσως από την κοινωνία!

-Στην διάλεκτο του ποδοσφαίρου λένε πως «έχει χαθεί η μπάλα». Αλλά αυτό που συμβαίνει είναι, ότι οι κυβερνώντες έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα! Και για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε μία ακόμα δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Μέχρι να εξασφαλιστούν οι προδιαγραφές που έχουμε βάλει, γι’ αυτούς τους δύο μήνες, δεν είναι ασφαλής η παρουσία και των υπόλοιπων φιλάθλων στις υπόλοιπες θύρες. Ποιος μας λέει ότι, δεν μπορεί να παρεισφρήσουν εγκληματικά στοιχεία και στις υπόλοιπες θύρες;». Μας λένε, δηλαδή, οι κυβερνώντες ότι, επειδή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των υγιών φιλάθλων, εκείνων που πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί αγαπούν το ποδόσφαιρο, θα κλείσουν όλες οι θύρες! Δεν χρειάζεται «τεχνητή νοημοσύνη», για να ξεχωρίσει ο υγιής φίλαθλος από το εγκληματικό στοιχείο. Νομίζουμε πως τα μέτρα πρέπει να αφορούν τα εγκληματικά στοιχεία και όχι τους υγιείς φιλάθλους. Με ποιο τρόπο θα καταπολεμηθεί η βία, απαγορεύοντας τους υγιείς φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες όχι μόνο ποδοσφαίρου, αλλά όλων των αθλημάτων; Εάν οι υγιείς φίλαθλοι μείνουν μακριά από τα γήπεδα για δύο μήνες, θα εξαλειφθεί η μάστιγα της βίας;

-Να είστε σίγουροι και σίγουρες, συμπολίτες και συμπολίτισσες, ότι μετά τις 12 Φεβρουαρίου 2024, θα ανατείλει μία νέα εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό, χωρίς βία και θύματα αυτής στα γήπεδα. Η κεντρική διοίκηση θα έχει εξαρθρώσει τις εγκληματικές Οργανώσεις που λυμαίνονται (και) τον χώρο του αθλητισμού. Και οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν, με ασφάλεια, για να απολαμβάνουν τους αγώνες ζωντανά και όχι από τον τηλεοπτικό δέκτη στο σπίτι.

-Ακόμα και την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού covid-19 παρέμειναν ανοιχτά τα γήπεδα για τους φιλάθλους. Με λιγότερους θεατές και το αντιδημοκρατικό μέτρο, να εισέρχονται μόνο όσοι και όσες εμβολιάστηκαν. Την «πετυχημένη συνταγή» της πανδημίας συνεχίζει η κυβέρνηση και στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους (και έξω από αυτούς επίσης), καταθέτοντας νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για δίμηνο lock down στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ