Από αύριο ουσιαστικά ξεκινάει το τετραήμερο της αργίας του Δεκαπενταύγουστου και οι περισσότεροι έχουν προετοιμαστεί να αλλάξουν περιβάλλον, να ξεκουραστούν και να αφήσουν τα προβλήματα πίσω να τα νοιαστούν μετά τον Σεπτέμβρη. Για πολλούς τυχερούς, θα είναι η αρχή διακοπών, ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ οι υπόλοιποι μάλλον θα επιστρέψουν την Τρίτη στην καθημερινότητά τους και στις υποχρεώσεις τους.Η μαζική έξοδος, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αν δεν είμαστε προσεκτικοί κυρίως στους δρόμους και στις θάλασσες.

Με το σχόλιο αυτό, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε με δυο λόγια, αυτά που όλοι γνωρίζουμε αλλά πάντα νομίζουμε ότι το κακό δεν θα συμβεί σε μας, αλλά σε κάποιους άλλους. Χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή, να μην αναπτύσσουμε ταχύτητες μεγαλύτερες από τις επιτρεπόμενες, να μην κάνουμε υπερβάσεις αυτοκινήτων που πηγαίνουν αργά, παρά μόνο αν αυτό επιτρέπεται από τον ΚΟΚ και αν είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κινδυνεύσουμε εμείς αλλά και οι άλλοι οδηγοί.

Πρέπει να θυμόμαστε, ότι η τροχαία, τις μέρες αυτές, θα είναι στους δρόμους και θα ελέγχει αυστηρά τους οδηγούς που τρέχουν υπερβολικά, ενώ όλοι ξέρουν πως τα σχετικά πρόστιμα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά. Στις θάλασσες, όπου θα πάνε οι περισσότεροι για να χαρούν τη φύση, πρέπει κι εκεί να είμαστε προσεχτικοί. Προστασία από τον ήλιο, ποτέ δεν πρέπει να κολυμπούμε μετά το φαγητό, ενώ είναι απαραίτητη η λογική χρήση των σκαφών και των θαλάσσιων παιχνιδιών.  Όλα αυτά, γιατί σας θέλουμε ως αναγνώστες μας και μετά τον Δεκαπενταύγουστο!!! Καλά να περάσετε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ