Αρχίζει να καταλαβαίνει και ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, ο Χρ. Μέτιος, ότι αυτοί της εταιρείας ΤΑΡ είναι μόνο μεγάλα και παχιά λόγια, έχουν συνεχώς απαιτήσεις και παράπονα, αλλά ότι έρθει η ώρα για να φανούν εντάξει στις υποσχέσεις του για τα ψίχουλα που θέλουν να δώσουν στους Δήμους και στην Περιφέρεια, ως τάχα, ανταποδοτικά τέλη, κάνουν το κορόιδο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ομολόγησε ότι τώρα, απ’ όσα σχεδιάστηκαν αρχικά, δεν υλοποιήθηκαν τίποτα, παρά μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό 1-3%.

Ρωτάμε τον Χρ. Μέτιο, γιατί κάθεται να συζητήσει πριν απ’ όλα για τα καθρεφτάκια που μας υποσχέθηκαν και δεν μας έδωσαν και δεν τους ρωτάει γιατί δεν αλλάζουν την χάραξη, να πάει από το βουνό, για να μπορέσει να προχωρήσει και το έργο που είναι σταματημένο. Δεν νομίζει ο Χρ. Μέτιος, ότι θα πρέπει να εκφράζει τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων της Περιφέρειάς μας; Είναι καλύτερα να «νύπτει τας χείρας του», από το να πάρει μια γενναία θέση και να βάλει τους δικούς του όρους για να προχωρήσει ο αγωγός;;; Μα, θα πείτε, η κυβέρνηση συμφώνησε με την εταιρεία και η εγκατάσταση του αγωγού ξεκίνησε σε άλλες περιοχές.

Πρώτον, άλλο είναι η κυβέρνηση και άλλο η Περιφέρεια. Δεύτερον η κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι μακριά από τα προβλήματα του λαού, έστω κι αν προεκλογικά είχε δώσει σαφείς υποσχέσεις ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές του, στους αγρότες των Τεναγών Φιλίππων. Τρίτον θα περιμέναμε ο Περιφερειάρχης να δείξει τις ηγετικές του ικανότητες και να τους εξηγήσει, ότι ο αγωγός δεν πρόκειται να εγκατασταθεί, στα χωράφια των Τεναγών, εφ’ όσον οι αγρότες δεν το επιτρέπουν και ότι αυτός θα ταχθεί ανοιχτά υπέρ τους!!! Άμα και ο Μέτιος αποδειχθεί λαπάς και «γιές μεν» , τι να τον κάνουμε; Απλώς για να πιάνει την καρέκλα;;;

Φωτο, από πρόσφατη επίσκεψη εκπροσώπων ΤΑΡ στον Χρ. Μέτιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ