-Από τον καιρό του αείμνηστου Θόδωρου Καλλιοντζή γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί η ιαματική πηγή των Ελευθερών. Η Νομαρχία καταργήθηκε, ο Θόδωρος απεβίωσε, τα χρόνια πέρασαν και τα Λουτρά δεν αξιοποιήθηκαν! Ένας ακόμα περιφερειάρχης απέρχεται, ο Χρήστος Μέτιος, οι επενδυτές αλλάζουν (σαν τα πουκάμισα) και το αποτέλεσμα είναι… μηδέν εις το πηλίκο! «Χαθήκαμε στην μετάφραση», καρντάσια και κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το ζήτημα. Μακάρι ο επενδυτής να μην απογοητευτεί, τα «βροντήξει» κάτω και φύγει. Όπως έκανε ο προηγούμενος.

-Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με τα Λουτρά Ελευθερών. Είναι κακοδαιμονία, είναι ανικανότητα, είναι κάτι μεταφυσικό, που εμποδίζει να γίνει αυτή η επένδυση; Ένα ακόμα παράδειγμα, που φανερώνει τον παραλογισμό που υπάρχει επί σειρά ετών. Και από την πλευρά της κεντρικής διοίκησης, που έγινε εχθρική προς την αξιοποίηση ενός ιαματικού πόρου, που εκτός από θεραπεία, θα προσφέρει και τουριστική ανάπτυξη.

-Το 2023 βρίσκεται πολύ κοντά στην λήξη και θα προσθέσει έναν ακόμα χρόνο στην χρονική αλυσίδα που μεγαλώνει, χωρίς καμία πρόοδο στο θέμα. Το 2023 δεν ακούστηκε τίποτα, δεν κουνήθηκε φύλλο, για την επένδυση στα Λουτρά Ελευθερών. Ίσως να μην ασχολήθηκε και ο επενδυτής, ο Κυριάκος Χαρακίδης, ο οποίος αποφάσισε να ξαναγίνει δήμαρχος στην Δράμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα αρκεστεί στον ρόλο του επικεφαλής της παράταξης της «μείζονος αντιπολίτευσης» για την επόμενη πενταετία. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η επιλογή, δεν είναι μήνυμα ότι εγκατέλειψε την προσπάθεια στα Λουτρά Ελευθερών. Αλίμονο, γιατί θα αρχίσουμε, πάλι, από την αρχή την διαδικασία!

-Θέλουμε, αγαπητέ Κυριάκο, να τοποθετηθείς. Τι σκέφτεσαι σήμερα για τα Λουτρά Ελευθερών; Θα επικεντρωθείς στα καθήκοντα σου στην τοπική αυτοδιοίκηση; Θα συνδυάσεις το δημοτικό συμβούλιο με την επιχειρηματική δραστηριότητα; Περιμένω μία δήλωση…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ