Πριν από λίγες μέρες γράφαμε στη στήλη αυτή για την ασυνέπεια του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος να στελεχώσει και πάλι τον Λιμενικό Πυροσβεστικό Σταθμό και να στείλει ένα αξιόπιστο πυροσβεστικό σκάφος, στο λιμάνι της Καβάλας. Δεν ξέρουμε αν είναι συμπτωματικό, αλλά όπως και νάχει χαιρόμαστε που το ΚΚΕ έκανε σχετική ερώτηση στην Βουλή αναφέροντας όλα τα σχετικά στοιχεία. Μάλιστα το ΚΚΕ, είχε ξανακάνει σχετική ερώτηση στην Βουλή τον περασμένο Δεκέμβρη και πήρε υποσχέσεις για άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος, αλλά δυστυχώς, μέχρι τώρα, τίποτε δεν έκανε.

Αντίθετα, συνεχίζει να μεταθέτει τους ελάχιστους εναπομείναντες από το προσωπικό το οποίο σταδιακά η υπηρεσία αποψίλωσε, μεταθέτοντάς τους σε άλλες υπηρεσίες.  Η τοπική κοινωνία, ο ΟΛΚ και κάποιοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς έχουν έτοιμο από πολύ καιρό το κτίσμα πίσω από το Τελωνείο, το οποίο απαίτησε ο Αρχηγός, ως προϋπόθεση, με τη δικαιολογία ότι η υπηρεσία δεν διαθέτει πιστώσεις για να νοικιάζει τον απαραίτητο χώρο. Είμαστε πολύ περίεργοι να πληροφορηθούμε τι θα έχει να απαντήσει στην ερώτηση αυτή του ΚΚΕ, ο Υπουργός, αφού ήδη είναι εκτεθειμένος, από τις υποσχέσεις που έδωσε και δεν τήρησε.

Θα θέλαμε, κατά τη συζήτηση αυτής της ερώτησης στην Βουλή να παραβρεθούν όλοι οι βουλευτές της Καβάλας για να υποστηρίξουν ένα τόσο σημαντικό τοπικό αίτημα. Άλλωστε, ανάλογη ερώτηση στην Βουλή, απ’ όσο θυμόμαστε, είχε κάνει και ο βουλευτής της Ν.Δ. Καβάλας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όσο για τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να θυμούνται πως είναι βουλευτές του νομού Καβάλας και τα αιτήματά μας έχουν υποχρέωση να τα στηρίζουν και να τα διεκδικούν. Να δούμε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ