Το ότι το Εργατικό Κέντρο Καβάλας έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλοτριωθεί από μια γνωστή ομάδα επαγγελματιών εργατοπατέρων, οι οποίοι ενεργούν ερήμην των εργαζομένων και των ανέργων, είναι γνωστό σε όλους. Από την εποχή της παντοκρατορίας του Τιάκα, ο οποίος όπως μας πληροφορούν εξακολουθεί παρασκηνιακά να διευθύνει το ΕΥΚ ως σύμβουλος της διοίκησης, μεθοδευμένα είχε απομακρύνει μη αρεστά Σωματεία και διατηρώντας άλλα (Σωματεία σφραγίδες όπως λένε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ) που με την βοήθειά του ιδρύθηκαν, διαμορφώθηκε το σημερινό καθεστώς λειτουργίας του, με τη βοήθεια σεκιουριτάδων.

Και μας φαίνεται αδιανόητο, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου να χρειάζεται βοήθεια για να λειτουργήσει από πληρωμένους σεκιουρητάδες προστατεύοντάς την από συνδικαλιστές μη αρεστούς σ αυτήν. Έπεσαν οι μάσκες και οι συνδικαλιστές, που στο όνομα της (πάλαι ποτέ) ΠΑΣΚΕ, ενεργούν με τέτοιον τρόπο, που όπως λένε οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στην ανακοίνωσή τους, θα ζήλευαν η χούντα των συνταγματαρχών και η δικτατορία του Μεταξά. Έβαλε, λέει, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, στην είσοδο για τη Γενική Συνέλευση πέντε σεκιουριτάδες, έναντι 300 ευρώ, να ελέγχουν την είσοδο των συνδικαλιστών (αντιπροσώπων) και να απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν δηλώνουν την ταυτότητά τους.

Αρνήθηκαν κάποιοι αντιπρόσωποι να δεχθούν τον έλεγχο από σεκιουριτάδες, διαμαρτυρήθηκαν και αποχώρησαν καταγγέλλοντας το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Πέρα από όλα αυτά, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ζήτησε η διοίκηση του ΕΥΚ εξουσιοδότηση για να περάσει από Πειθαρχικό τους «άτακτους» συνδικαλιστές, επειδή δεν δέχθηκαν τον έλεγχο από σεκιουριτάδες και διαμαρτυρήθηκαν. Θα συμβουλέψουμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καβάλας κ. Ευθύμη Μακρογιάννη, την επόμενη φορά να μην τους χαριστεί, γιατί αυτοί οι κομμουνιστές είναι πολύ ….ζωηροί!!!! Να βάλει στην είσοδο του ΕΥΚ να τους φυλάει η ΕΣΑ και άμα τη εμφανίσει να τους προσάγει στο εργατικό στρατοδικείο!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ