Πολλές χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που ήρθαν στην Καβάλα το Σάββατο και την Κυριακή, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μοναδικό θέαμα του 5ου Air Sea Show, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Καβάλα έδειξε ότι έχει ανθρώπους που μπορούν, εφ’ όσον στηριχθούν από τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινή γνώμη, να ανεβάσουν σε επίπεδο την Καβάλα και να την κάνουν γνωστή διεθνώς. Υπάρχουν πολλά άτομα, που εάν πιστέψουν σε μια ιδέα, σε μια προσπάθεια, σε μια διοργάνωση, πολλά μπορούν να πετύχουν, χωρίς οποιαδήποτε ιδιοτελή σκέψη.

Βεβαίως, πρώτα απ’ όλους εννοούμε τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, την ψυχή της διοργάνωσης, τα στελέχη που τον πλαισίωσαν, τους εθελοντές, τις τοπικές αρχές που βοήθησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν, για να έχουμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Βεβαίως, νομίζουμε, πως κι όλοι οι καβαλιώτες, αγκάλιασαν αυτή τη διοργάνωση, άφησαν τους καναπέδες τους και με τις ώρες παρακολούθησαν το σόου, φέροντας και τους φίλους τους από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι αποζημιώθηκαν από το θέαμα. Είμαστε σίγουροι, ότι τις επόμενες χρονιές το Air Sea Show θα γίνεται ολοένα και καλύτερο, με περισσότερες δράσεις, με νέες ιδέες και γιατί όχι, περισσότερες μέρες.

Είμαστε από εκείνους που πιστεύουν πως όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις των προσώπων, αλλά και που πιστεύουμε ότι τέτοια γεγονότα, θα πρέπει να φτάνουν οργανωτικά να λειτουργούν, με αυτοματισμούς, που να μην εξαρτώνται απόλυτα από συγκεκριμένα πρόσωπα. Είδαμε, πόσο πολύ απογοητεύτηκε ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, από ορισμένες ατυχίες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, τις οποίες αντιμετώπισε τελικά με την υπευθυνότητα που τον διακρίνει. Σκεφτήκαμε όμως, τι θα γινόταν αν ήταν άλλος στην θέση του και τα παρατούσε στη μέση, από θυμό ή απογοήτευση. Ίσως να πρέπει να επιδιώξει να πλαισιωθεί στο μέλλον και με άλλα ικανά και με σχετικές γνώσεις άτομα, τα οποία βεβαίως θα τον απαλλάξουν από την τεράστια πίεση της παρακολούθησης των πάντων, από τον ίδιον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ