• Θα αρχίσω με ένα ανέκδοτο. «Στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των θερινών εκπτώσεων, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα», έγραψε καρντάσι. Και συνέχισε: «Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Λεμονίδης, χαρακτήρισε αυτές τις εκπτώσεις ως μία τελευταία ευκαιρία οικονομικής ανάκαμψης της αγοράς». Το άλλο (ανέκδοτο) με τον Τοτό, καρντάσι μου, το ξέρεις;
  • Συνεχίζω με δεύτερο (πρωτοσέλιδο τίτλο) ανέκδοτο: «Αρχίζει η εποχή της ανακύκλωσης». Γουάου! «Η χώρα μας, δεν μπορεί να παραμείνει στον Μεσαίωνα της ταφής των απορριμμάτων», δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος. Και πάλι γουάου(!), που θα έλεγε και ο «σύντροφος» Βαρουφάκης. Είμαστε σοβαροί καρντάσια; Πλησιάζουμε στο 2020 και μιλάμε ότι αρχίζει η εποχή της ανακύκλωσης στην Ελλάδα; Το ορθόν είναι ότι: «Αρχίζει η εποχή των προστίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση». Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί όπως δήλωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι ψεκασμοί για τον δάκο, που καταστρέφει τα ελαιόδεντρα στη Θάσο, θα γίνουν φέτος “on time”! Ο Θόδωρος είναι… always on time! Ακόμα και στις πληρωμές για τις μετακινήσεις μαθητών.
  • Οι εργαζόμενοι στην «Εγνατία Οδό Α.Ε.» θα απεργήσουν, δηλώνοντας με την κινητοποίηση αυτή τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των φορέων και των τοπικών κοινωνιών της βόρειας, ενάντια στην κατασκευή καινούργιων σταθμών διοδίων στον αυτοκινητόδρομο που διασχίζει την Θράκη, την Μακεδονία και την Ήπειρο. Επίσης, με την απεργία εκφράζουν την αντίθεσή τους στην παραχώρηση της εταιρείας σε ιδιώτη και καλούν τη διοίκηση της, μεταξύ άλλων, να κατασκευάσει τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.), για τους οποίους τα διοικητικά στελέχη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και οι κυβερνώντες (πρώην και νυν) κάνουν τους Κινέζους. Γιατί, πρώτα πρέπει να πωληθεί ο αυτοκινητόδρομος κι ύστερα να κατασκευαστούν οι Σ.Ε.Α., σύμφωνα με τον (στρατηγικό) σχεδιασμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ