Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Καβάλα, με την παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας, εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, συγγενών και φίλων, μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων μελών του Συνδέσμου, που απεβίωσαν την ειρηνική περίοδο, που φονεύθηκαν την περίοδο πολέμου, ή σε τρομοκρατικές ενέργειες. Το μνημόσυνο τέλεσαν ο πανοσιολογιοτάτου Πατέρας Παύλος και ο αιδεσιμότατος Πατέρας Σάββας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ηλίας Κιοσσές, στην ομιλία του, εξήρε την προσφορά των εκλιπόντων στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα στην κοινωνία της Καβάλας. Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στους αγώνες και την προσφορά των απόστρατων αστυνομικών στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό και η Πολιτεία, με Προεδρικό Διάταγμα, καθιέρωσε την ημέρα των Αγίων Πάντων ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς τους απόστρατους αστυνομικούς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο βουλευτής Ν.Δ., ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο αντιπεριφεριάρχης Καβάλας, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο θεματικός αντιπεριφεριάρχης τουρισμού, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ο περιφερικός σύμβουλος, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ο πρώην αντιπεριφεριάρχης Καβάλας, ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΓΡΑΝΑΣ, ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, ταξίαρχος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΡΑΝΑΣ, ο αντιπρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ο πρώην βουλευτής Καβάλας, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Καβάλας, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΑΤΖΑΡΗΣ, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΜΒΡΟΣ, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο πρόεδρος Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ξάνθης, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ, με όλο το διοικητικό συμβούλιο, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης, ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ, ο εκπρόσωπος του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΛΓΙΩΡΓΗΣ, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΑΪΤΑΝΤΖΗΣ, ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ο δημοσιογράφος, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ.

Μετά την τελετή παρατέθηκε δεξίωση στην αίθουσα δεξιώσεων του ιερού ναού, ενώ ακολούθησε γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της Καβάλας, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους προέδρους των Συνδέσμων Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης και Κομοτηνής, να ανταλλάξουν απόψεις, για θέματα που απασχολούν τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας με τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας, ενόψει της περιφερειακής συνδιάσκεψης ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στη Κομοτηνή.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης δώρισε στον πρόεδρο του Συνδέσμου Καβάλας μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου, για να ευλογεί τις προσπάθειες του Συνδέσμου και να προστατεύει όλα τα μέλη του. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστούν θερμά όλους τους προσκεκλημένους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ