• Η «σπόντα» του Λουντοβίκ για τα ταξιδάκια της Δήμητρας, ήταν μία στιγμή ζήλιας, καρντάσια, γιατί θυμήθηκε τις δικές του ξέγνοιαστες ημέρες στη δημαρχία, με τις τακτικές «αποδράσεις» στο εξωτερικό και αλλού. Κι όπως εκτιμώ, δεν θα έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ξαναζήσει τα «μεγαλεία» των οκτώ ετών που ήταν δήμαρχος Καβάλας. Εκτιμώ ότι δεν θα είναι καν υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, γιατί δεν θα καταφέρει να εκλεγεί στις εσωτερικές αρχαιρεσίες του συνδυασμού, για την ανάδειξη νέου αρχηγού. Θεωρώ, ότι ο κύκλος του Λουντοβίκ στην τοπική αυτοδιοίκηση έκλεισε, όπως έκλεισε και του Στάθη Εριφυλλίδη, όταν ηττήθηκε από τον Λουντοβίκ. Αλλά, έτσι είναι η ζωή (και η πολιτική).
  • Έως το τέλος του 2017, λοιπόν, θα γνωρίζουμε ποιος, ή ποια, θα ηγηθεί της προσπάθειας, ώστε ο συνδυασμός να διεκδικήσει τη νίκη και την επάνοδο στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Θα είναι κάποιο παλιό στέλεχος, ή ένα νέο πρόσωπο; Όλα είναι ανοιχτά, όπως δήλωσε ο Λουντοβίκ, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία, ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με άλλους συνδυασμούς, ή πρόσωπα.
  • Αρκεί, όμως, μία «συμμαχία» για να κατακτηθεί η πρωτιά στις δημοτικές εκλογές; Θα εξαρτηθεί από τη «συμμαχία», αλλά και από τον αντίπαλο.
  • Έχω ένα ερώτημα, το οποίο αποτελεί πρόκληση για όσους και όσες επιχειρήσουν να δώσουν απάντηση. Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιο από τα δύο θεωρείτε ότι θα γίνει πραγματικότητα; Η ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού της Καβάλας, ή το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε61, από τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα μέχρι τον Άγιο Σίλα; Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», είμαι βέβαιος, δεν γνωρίζει την απάντηση.
  • Το τελευταίο δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, για την καταψήφιση του «4ου μνημονίου» από τους βουλευτές Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., είχε και μία «γαλάζια» απόχρωση. Ή, μήπως, μου φάνηκε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ