– «Πως εξηγείται, ότι ένας νέος δικηγόρος, που έχει λάβει πρόσφατα την άδεια άσκησης επαγγέλματος, αναλαμβάνει την ευθύνη να παρέχει τον κύριο όγκο νομικών υπηρεσιών στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., παρακάμπτοντας έναν μεγάλο αριθμό εμπειρότερων δικηγόρων, αλλά και νέων δικηγόρων που αναζητούν κι εκείνοι μία ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία, από τις δύσκολες υποθέσεις μιας δημοτικής επιχείρησης;», διερωτάται ο Makis.
– Έλα μου ντε! Πως εξηγείται ότι ανέλαβε ο συγκεκριμένος δικηγόρος και όχι οι άλλοι συνάδελφοι του, που αν και νέοι κι αυτοί στο επάγγελμα, θα μπορούσαν να αναλάβουν την ευθύνη της παροχής νομικών υπηρεσιών στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
– Γιατί είναι επιλήψιμο Makis να αναλαμβάνουν νομικοί σύμβουλοι μεγάλων επιχειρήσεων (δημοτικών, ιδιωτικών κ.ά.) δικηγόροι που μόλις απέκτησαν την άδεια άσκησης επαγγέλματος;
– Άλλωστε, το παραδέχεσαι πως χρειάζεται να αποκτήσουν «τριβή» και εμπειρία από τις (δύσκολες) υποθέσεις μιας μεγάλης επιχείρησης.
«Αν πάλι δεν έχει υλοποιηθεί η μεγάλη σύμβαση των 20.000 ευρώ, όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είχε υπογραφεί και δημιουργεί το ερώτημα γιατί δεν εγκρίθηκε. Μήπως, τελικά, υπήρξε θέμα μη νομιμότητας της σύμβασης;”, διερωτάται, πάλι, ο Makis.
– Δηλαδή, δεν είσαι σίγουρος Makis ότι ο δικηγόρος πήρε τα είκοσι χιλιάρικα;
– Και τι σημαίνει: «όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση (θα μου επιτρέψεις τη διόρθωση, αλλά η ανακοίνωση δεν ισχυρίζεται, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. μπορεί) της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.».
– Αμφισβητείς αυτό που γράφει η ανακοίνωση μιας δημοτικής επιχείρησης;
– Το ότι έχεις την απορία γιατί δεν εγκρίθηκε η σύμβαση (και δεν πήρε τα είκοσι χιλιάρικα ο δικηγόρος), σημαίνει πως δεν το έψαξες σε βάθος το ζήτημα.
– Αλλιώς, θα ήξερες ότι εγκρίθηκε και εκτελέστηκε η σύμβαση και τα χρήματα δόθηκαν από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ.
– Στην επόμενη καταγγελία, επομένως, πρέπει να είσαι πιο «βαθιά» ενημερωμένος, για να μην έχεις αμφιβολίες και ερωτήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ