Τα αδέλφια Νικόλας και Ελένη Χατζηαβραάμ έπαιξαν ανταγωνιστικό τένις στην Ελλάδα και την Αλβανία

0

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης και την συμμετοχή στα ημιτελικά των μικτών του πανελληνίου πρωταθλήματος αντισφαίρισης κάτω των δεκαέξι ετών (Κ16), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, επέστρεψε ο Καβαλιώτης αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» και της KARAPROIMOS COACHING TEAM, Νικόλας Χατζηαβραάμ. Ο Καβαλιώτης αθλητής συνεργάστηκε άψογα στα μικτά με την Ευαγγελία Μίζιου, του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαια Λάρισας, ενώ είχε αξιοσημείωτη παρουσία και στα μονά, όπου έφτασε στους 16 καλύτερους στην Ελλάδα. Επίσης, κατέκτησε την 8η θέσης στα διπλά, με συμπαίκτη τον Βίκτωρα Καλαϊτζή, του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Η αδελφή του, Ελένη, στέφθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά του National Sport Park U14 cat. 3 στα Τίρανα της Αλβανίας, με συμπαίκτρια την Βουλγάρα Andrea Ivanova και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά της ίδιας διοργάνωσης χάνοντας την διεκδίκηση των δύο τελικών στις λεπτομέρειες.

Η Ελένη Χατζηαβραάμ κατέκτησε τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο της

Είναι ο πέμπτος ευρωπαϊκός τίτλος σε οκτώ τελικούς, ο τέταρτος συνεχόμενος και ο τρίτος μέσα στο 2022. Η νεαρή Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια, η οποία προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε λίγες ημέρες στην Αθήνα, άρχισε τον 1ο γύρο με «μπάι», στον 2ο γύρο νίκησε τις Simona Cucu και Anastasia Preda (Ρουμανία) με 6-1, 6-4, στον 3ο γύρο πέρασε τις Stasa Bulatovitc (Μαυροβούνιο) και Anastasia Sbitneva (Ρωσία) με ανατροπή 4-6, 7-6 (4), 10-8 και στον τελικό το Νο1 του ταμπλό, τις Dicle Izgi (Τουρκία) και Anna Kartseva (Ρωσία) με σκορ 6-2, 6-3, παίζοντας καταιγιστικά. Σχεδόν την ίδια αγωνιστική πορεία είχε και στα μονά, όπου άρχισε νικηφόρα από τον 2ο γύρο επί της Γερμανίδας Hanah Claes, με 6-3, 6-2, στον 3ο γύρο επικράτησε της Dallas Janssen από την Ολλανδία, έπειτα από εξαιρετικό παιχνίδι, επίσης με 6-3, 6-2, για να αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Γερμανίδα Tamina Kochta, με 6-4, 6-2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ