Με μία πολύ καλή επίδοση (112/125), ένα βαθμό λιγότερο από το επίσημο ατομικό ρεκόρ του και της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., αναδείχτηκε νικητής της α΄ κατηγορίας σκητ, ο αθλητής του σκοπευτικού συλλόγου «Αετός», Παναγιώτης Παπαντωνίου, στον αγώνα σκοποβολής που διεξήχθη στη Σκύδρα του Νομού Πέλλας.

Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας, με επίδοση 92/125, πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων του, κατετάγη στην 7η θέση, ενώ ο Πέτρος Στάθης, με μονοψήφιο αριθμό επιτυχών βολών στον τέταρτο γύρο, περιορίστηκε στην 4η θέση της γ΄ κατηγορίας με επίδοση 58/125, που του έδωσε τους πρώτους έξι βαθμούς στην προσπάθεια για την άνοδο στη β΄ κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος αγώνας της β-γ κατηγορίας, από τους είκοσι τρεις συνολικά, στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Σύλλογο Σκύδρας «Οι Μακεδόνες». Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ» Νέστου-Καβάλας δήλωσε συμμετοχή, αρχικά, με τέσσερεις αθλητές, αλλά τελικά αγωνίστηκαν τρεις (δύο στην α΄ κατηγορία και ένας στη γ΄ κατηγορία).

Να σημειωθεί ακόμα, ότι το ίδιο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό αγωνίστηκε ένας άλλος αθλητής του συλλόγου, ο Αθανάσιος Ντενικοράκης, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνές γκραν πρι σκοποβολης πήλινου στόχου της Βουλγαρίας, που έγινε στην πόλη Πλέβεν. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αθλητές του «Αετού» έχουν διεθνή συμμετοχή σε αγώνα προβάλλοντας την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας για τους αθλητές του «Αετού», είναι στις 14 και 15 Απριλίου 2018 στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ