(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας (Δ) ανταλλάσει χειραψία με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ κ. Ζόραν Ζάεφ (Zoran Zaev) (Α) σε συνάντηση που είχαν, στο περιθώριο του Φόρουμ με τίτλο «Σταθεροποιώντας τη Μεσόγειο», την Τεταρτη 24 Ιανουαρίου 2018. Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στο Νταβός της Ελβετίας, για να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
  • Διακρίνω μία δυσκολία, έως δυστοκία, του Λουντοβίκ να καταρτίσει τον συνδυασμό που… θα βάλει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε κίνηση!
  • Αυτό ήταν το προεκλογικό σύνθημα όταν διεκδίκησε, για πρώτη φορά, τη διοίκηση στον Δήμο Καβάλας. Στο χρονικό διάστημα που ασχολείται με τις περιφερειακές εκλογές, κατάλαβε πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και στη συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνδυασμού.
  • Εάν δεν είχε πάρει το «χρίσμα» από την Φώφη, καρντάσια, θεωρώ πολύ δύσκολο, έως αδύνατο, να έβαζε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης. Είναι φανερό ότι δυσκολεύεται να προσελκύσει υποψήφιους ακόμα και μέσα από το Νομό Καβάλας!
  • Για παράδειγμα, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, ανακοίνωσε τον ένα από τους δύο υποψηφίους του συνδυασμού από το νησί της Θάσου! Δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή των περιφερειακών εκλογών, επίσης, ανακοίνωσε δώδεκα ονόματα και στην παρουσίαση οι μισοί που ανακοινώθηκαν απουσίαζαν.
  • Από το Γραφείο Τύπου Εσωτερικού (Θεσσαλονίκης) της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών, Ενημέρωσης, ήρθε ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο καλεί τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, όποια το επιθυμούν, να δηλώσουν εκπρόσωπο, για το ταξίδι του Αλέξη στη «Βόρεια Μακεδονία»!
  • Καρντάσια, σταματήστε να παίρνετε ναρκωτικά, γιατί έχει θολώσει το μυαλό σας! Είμαι βέβαιος, ωστόσο, ότι στο «τσάρτερ της χαράς», που θα ταξιδέψει στη «Βόρεια Μακεδονία», θα κρατήσουν θέση αρκετά λεβεντόπαιδα και κυρίες των Μέσων Ενημέρωσης, που έχουν όνειρο ζωής να γνωρίσουν από κοντά τον Σκοπιανό πρωθυπουργό που πήρε το Νόμπελ ειρήνης και την πατρίδα που γέννησε τον Φίλιππο, τον Αλέξανδρο και τον Αριστοτέλη.
  • Εγώ, πάντως, θα παραμείνω στην original Μακεδονία, για να χαλαρώσω το weekend.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ