Τάκης Εμμανουηλίδης: Μην ανησυχείτε για τα διόδια, αφού τίποτε δεν γίνεται στην ώρα του!!!

0

Ούτε ένα λόγο συμπαράστασης δεν βρήκε να πει ο βουλευτής Καβάλας Τάκης Εμμανουηλίδης, κάνοντας σχετικές δηλώσεις, την ώρα ακριβώς που οι καβαλιώτες έκαναν διαμαρτυρία στον Άγιο Σίλα, για την εγκατάσταση διοδίων και ιδιαίτερα αυτών στην Άσπρη Άμμο. Προσπάθησε μόνο να μας κάνει να επαναπαυθούμε, ότι δεν θα προλάβει η Εγνατία οδός Α.Ε. να τοποθετήσει μετωπικά διόδια, αφού η κυβέρνηση υποσχέθηκε πως από το 2018 θα ισχύσουν τα αναλογικά διόδια.

Κι αυτό θα συμβεί, είπε, επειδή «από την πραγματικότητα που ζούμε στη χώρα μας, ξέρουμε ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι για να τα προσπερνάμε». Κι αυτά τα λέει, ο επαναστάτης, ο αγωνιστής των τοπικών συμφερόντων, που ο λαός τον εξέλεξε να αγωνίζεται γι αυτά, έστω κι αν ο αγώνας δεν έχει ευτυχή κατάληξη. Είναι τραγικό να παραδέχεται, ότι κι αυτός ακολουθεί την τακτική των προηγούμενων δεκαετιών, που τίποτε δεν γίνεται μέσα στις προθεσμίες και βασιζόμενος μάλιστα, στην τακτική αυτή, μας συστήνει να κάμψουμε την αγωνιστικότητά μας.

Με λίγα λόγια, είναι σα να μας λέει, τι αγωνίζεστε τζάμπα, αφού η κυβέρνηση αυτά που λέει, δεν πρόκειται να τα κάνει, να τοποθετήσει δηλαδή, μετωπικά διόδια. Και βέβαια, ο καβαλιώτης βουλευτής, δεν καταδέχθηκε να πει οτιδήποτε, για την αγωνία και την ανησυχία των καβαλιωτών που διαμαρτύρονται, για την πρόβλεψη, ότι θα επιστρέψει η διεθνής κυκλοφορία των οχημάτων μέσα από το κέντρο της πόλης, απ’ αυτούς που θα θέλουν να αποφύγουν να πληρώσουν τα διόδια στην Άσπρη Άμμο.

Αντί, ο καλός βουλευτής να είναι συμπαραστάτης στις ανησυχίες των συμπολιτών του, τις οποίες να μεταφέρει στην κυβέρνηση με την συνυπογραφή του, αντίθετα, προσπαθεί να καθησυχάσει την τοπική κοινωνία με τις δηλώσεις του, ότι τάχα, δεν θα προλάβει η Εγνατία οδός να ενεργοποιήσει τα μετωπικά διόδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ