-Η δημόσια εκπαίδευση και ειδικότερα η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, καρντάσια, δεν πρόκειται να πάρει την θέση που έχει στο εξωτερικό, όσο θα είναι «έρμαιο» των παρεμβάσεων των πολιτικών προσώπων. Για παράδειγμα, ο Λευτεράκης ο Αυγενάκης, μετά την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, για να συνεχίσει να «πριμοδοτεί» την εκλογική του περιφέρεια, όπως έκανε ως υφυπουργός αθλητισμού.

-Στο συνέδριο των κρεοπωλών Ηρακλείου Κρήτης, ο Λευτεράκης ανακοίνωσε την ίδρυση Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος με έδρα το Ηράκλειο και με δικαιοδοσία το σύνολο της Περιφέρειας Κρήτης! Χωρίς κτηνοτροφία και κτηνοτρόφους στην Ελλάδα, Λευτεράκη καρντάσι, τι να την κάνουμε την Σχολή Κρεοπωλών; Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε απόγνωση και την περασμένη Δευτέρα (13 Νοεμβρίου 2023) αναγκάστηκαν να συγκεντρωθούν, άλλη μια φορά, στην Κομοτηνή, για να διαμαρτυρηθούν. Μάλλον στην Περιφέρεια Κρήτης η κτηνοτροφία ανθεί και η Σχολή Κρεοπωλών είναι χρήσιμη!

-Για να επανέλθουμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις πολιτικές παρεμβάσεις στην Ελλάδα. Ένας υπουργός, ο Λευτεράκης, αποφάσισε να ιδρύσει Σχολή Κρεοπωλών στην Περιφέρεια Κρήτης. Στην περιοχή μας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδόνίας-Θράκης, ένας βουλευτής, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αποφάσισε να πάρει τα τμήματα του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδας που υπάρχουν στους κόμβους της Καβάλας και της Δράμας, για να τα προσφέρει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης! Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει!

-Ο Λευτεράκης (Αυγενάκης) θα «δοξάζεται» στην Κρήτη για την Σχολή Κρεοπωλών και ο Ευριπίδης θα γίνει ο πολιτικός αναμορφωτής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου επεκτείνοντας το σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ