Στο πλαίσιο της συνεχούς και στενής συνεργασίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Παγγαίου με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου 2018  στο δημαρχείο Παγγαίου, συνάντηση του δημάρχου, Φίλιππου Αναστασιάδη, με εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καβάλας. «Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Βασίλης Αποστολόπουλος, η  διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικού Εμπορικού Μητρώου), Νατάσσα Ξαρχά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας και ο υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, Ιωάννης Κούτρας.

Κύρια θέματα συζήτησης ήταν, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η βελτίωση της ποιότητας του επιχειρείν, συνδυαστικά με την ανάγκη αύξησης της απασχόλησης. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην εξεύρεση τρόπων διεύρυνσης της συνεργασίας και ενδυνάμωσης των δεσμών της Κ.Ε.Ε.Ε. (Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας) με τους Ο.Τ.Α. (Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με σκοπό τη στήριξη των επαγγελματιών, έτσι ώστε η «αλυσίδα» αυτή να είναι επωφελής και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Προηγήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακές υπογραφές και άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες-Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)-ηλεκτρονικές υπηρεσίες και νέες εφαρμογές ψηφιακές υπογραφές και άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες» στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου, παρουσία φορέων και επαγγελματιών από την ευρύτερη περιοχή», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ